mix

wtcN, Mithrain ve Videoyun, TwitchCon’da 220 bin TL kazandılar

Almanya’da düzenlenen ve Twitchcon‘a özel olarak gerçekleştirilen Twitch Rivals: Apex Legends turnuvasında wtcN, Mithrain ve Videoyun 3. olmayı başararak 220 bin TL kazandılar.

Her sene dünyanın farklı bir yerinde düzenlenen Twitchcon bu sene Almanya’nın Berlin kentinden düzenlendi. Her sene hem yayıncılar için hem de izleyiciler ve hayranlar için birer şenliğine dönüşen organizasyon bu sene de olağanüstü geçiyor.

Organizasyon birçok sıradışı etkinliğe ev sahipliği yaparken aynı zamanda yayıncıların ve izleyicilerin de katıldığı turnuvalar düzenleniyor. Bunlardan en büyüğü şüphesiz Twitch Rivals: Apex Legends oldu. Dünyanın birçok yerinden ünlü yayıncı bu turnuvaya katılmak için Berlin’e özel olarak davet edildi.

wtcN, Mithrain ve Videoyun ise özel olarak Twitchcon’a davet edilen bu ünlü simalardan biriydiler. Kıran kırana geçen Apex Legends turnuvasında temsilcilerimiz 3. olarak tam tamına 220 bin TL ödül kazanmış oldular.

Toplam 19 takımın mücadele ettiği turnuvada 1. olmayı başaran takım ise Rogue oldu. Ekip tam 74 bin dolar kazandı. İkinci ise NRG olmayı başardı, onlar ise 41 bin dolarlık bir ödülün sahibi oldular.

Ferit “wtcN” Karakaya ise turnuvada üçüncü olduklarını Twitter’dan aşağıdaki paylaşımla duyurdu ve hayranlarına destekleri için teşekkür etti.

Ayrıca turnuvaya damgasını vuran bir hareket var ki onu da unutmadan olmaz: Videoyun clutch 1v6! İşte Twitch’in resmi espor kanalından paylaşılan bu video ile o muazzam ana bir kez daha tanıklık edelim.

Twitch turnuvaları ve ünlü yayıncılar hakkındaki gelişmeleri güncel olarak takip etmek için 5Mid ile kalın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir