Counter-Strike: Global Offensive CS:GO Haberleri mix

Xantares, Woxic düellosunda kazanan Xantares oldu

Dreamhack Masters Spring 2020’de temsilcilerimiz karşı karşıya geldi. Mousesports forması giyen Özgür “Woxic” Eker ve BIG forması giyen İsmail Can “Xantares” Dörtkardeş bugün 15:00’da karşılaştı. Güzel bir geri dönüşe imza atan BIG, Mousesports’u 2-1 yenmeyi başardı.

Avrupa’da kazandıkları başarılarla göğsümüzü kabartan oyuncularımız bugün 15:00’da karşı karşıya geldi. Dreamhack Masters Spring 2020 B grubu ikinci maçlarında, ilk harita olarak mousesports Nuke seçti. BIG, ikinci harita olarak Vertigo seçiminde bulundu. 3. harita Dust 2 oldu.

Mousesports kendi seçtiği haritaya iyi başladı. 2-0 öne geçen ekip daha sonrasında rakibine 4 round verdi. İlk yarının sonlarına doğru haritaya ağırlığını koyan mousesports yarıyı 9-6 önde geçti. İkinci yarıda arka arkaya 7 round alan BIG durumu 13-10 lehine getirdi. Toparlanan mousesports maçı dengeledi ve 15-15 ile uzatmalara geçildi. Uzatmalarda frozen ve woxic’in etkili oyunlarıyla üstünlük kuran mousesports kendi seçtiği haritayı 22-20 kazanmayı başardı.

BIG kendi seçtiği Vertigo haritasına kötü başladı. Arka arkaya verdiği roundlarla durum 9-4’e geldi. İlk yarıda toparlanmayı başaramayan BIG yarıyı 11-4 geride kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısında kontrolü eline alan BIG dominant bir oyun sergiledi. Ekip arka arkaya aldığı roundlarla durumu 13-13’e getirdi. Hemen sonrası mousesports 1 round alsa da BIG’i durduramadı ve Vertigo 16-14 BIG üstünlüğü ile geçildi.

Serinin son haritası Dust 2’de BIG fırtınası yaşandı. Xantares ve Tabsen liderliğinde çok baskın bir performans sergileyen BIG ilk yarıyı 13-2 önde kapattı. İkinci yarıda da rakibine round vermeyen ekip haritayı 16-2 kazanarak seriyi 2-1’le kapattı. BIG böylelikle grupta 2 galibiyete ulaşırken Mousesports henüz galibiyet ile tanışamadı.

administrator
çok oynar bazen yazar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir