mix

Yeni şampiyon Yuumi görücüye çıktı

League of Legends’ın yeni şampiyonu Yuumi, şampiyon kiti ve görselleriyle birlikte açığa çıktı.

League of Legends’a uzun süredir yeni bir şampiyon eklenmesi bekleniyordu. Riot Games geçtiğimiz günlerde yeni şampiyonla ilgili görseller yayınlamıştı. Hatta bir yayıncı yeni şampiyon Yuumi hakkında bir video bile paylaştı. Geçtiğimiz sene Akali’nin sızdırılmasıyla aynı olay yaşandı ve şampiyonun oyuna gelmesine sayılı günler kala yetenekleri gün yüzüne çıktı. Kaynak Türkçe dilinde olmadığı için şampiyonun yetenek isimlerinin dilimizdeki karşılığı henüz gün yüzüne çıkmadı. Dexerto’nun haberine göre işte yeni şampiyon Yuumi’nin yetenekleri:

Pasif

Belirli bir sürenin ardından Yuumi’nin rakibe yapacağı her saldırı şampiyonun manasının bir kısmını geri kazanmasınının yanında bir de ekstra kalkan sağlar. Eğer Yuumi herhangi bir takım arkadaşıyla bağlanmışsa bu kalkan takım arkadaşına geçer. Kalkan düşürülene kadar karakterin üzerinde durur.

Q Yeteneği

Yuumi bir yetenek atışı yapar ve isabet alan ilk rakip hasar yer. Eğer bu yetenek atışı yeterince uzun bir mesafeden atılıyorsa yeteneğe maruz kalan ilk rakip daha fazla hasar alıp yavaşlar. Yuumi bir şampiyonla bağlıysa bu atışı onun menzilinden yapıp yolladığı füzeyi havadayken kontrol edebilir.

W Yeteneği

Pasif: Bir şampiyonla bağlıyken, Yuumi ve takım arkadaşı birbirlerinin AD ve AP güçlerinin yüzdelik bir kısmını paylaşabilir. Bu paylaşım şampiyonların eşya dizilimine göre AD veya AP olarak değişkenlik gösterir.

Aktif: Yuumi bir takım arkadaşının üzerine atlar ve onunla bağlanır. Bu süre zarfında kuleler haric hasar görmez ve bağlandığı şampiyon nereye giderse o da onunla birlikte hareket eder. Şampiyon bir takım arkadaşına bağlıyken saldırı gerçekleştiremez, farklı bir takım arkadaşına istediği zaman bağlanabilir ancak bağlantıyı kesmek istediği durumlarda yetenek bekleme süresine girer.

E Yeteneği

Yuumi kendini iyileştirir ve kısa bir süre hareket hızı kazanır. W yeteneği kullanımdaysa bağlı olduğu takım arkadaşı da iyileşir.

R Yeteneği

Yuumi rakiplerine büyü hasarı veren 7 dalga gönderir. 3 dalgaya maruz kalan rakipler bir süre yerlerine sabitlenir. Şampiyon ultisini kullanırken diğer yeteneklerini de kullanabilir.

Yeni Şampiyon Yuumi’nin özelliklerinin bu şekilde olacağı bilgisi sızdırıldı. Yeni şampiyonun hikayesine buradan ulaşabilirsiniz.Yeteneklere baktığımızda şampiyonun bir destek olacağını rahatça söyleyebiliriz. 14 Mayıs tarihinde resmi çıkışı gerçekleşecek Yuumi’nin oyunca yaratağı etkiyi merakla bekliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir