League of Legends mix

Zeitnot gündem hakkında konuştu

Bugünlerde gündemde büyük yer kaplayan Zeitnot ve Dumbledoge arasındaki gerginlik hakkında bu kez açıklama yapan taraf Zeitnot oldu. Konuyu daha fazla uzatmadan Zeitnot’un yaptığı açıklamayı paylaşıyoruz.

 

Kemal’in bir kaç gün önce yaptığı paylaşımından sonra benim de bir açıklama yapma gerekliliğim doğdu. Haftasonu maçlarımızın öncesinde bir açıklama yapmayı doğru bulmadığım için bugünü bekledim.
Öncelikle söylemek isterim ki Kemal’in paylaştığı ekran görüntülerinde Zeitnot ismi ile gördüğünüz ben değilim. İkinci olarak, koçumuz ile antrenman sonrası yaptığım görüşmeye Kemal’in dahil olması üzerine aramızda çıkan tartışmada sesimi yükseltip kabaca konuşmamalıydım. Ancak hiç bir tartışmada hiç bir anlamda ayrımcılık olarak algılanabilecek bir söylem kullanmadığımı bilmenizi isterim. Nefret söylemleri itham ve imalarını kategorik olarak reddediyorum. Ayrımcılıkla herhangi bir alakası olmamasına rağmen, kaba davranarak profesyonelliğe aykırı hareket ettiğim için takımımın verdiği cezayı kabul ettim.
Özellikle başka kişilerin de şahit olduğu konulara değinmeyeceğim çünkü tartışmanın bir tarafın söylediğine karşılık diğerinin söylediği noktasına gelmesini istemiyorum. Takım arkadaşlarıma sözleşmem ışığında sorumlulukları olan bir kişi olarak, bu sorumlulukların ortadan kalktığı tarihe kadar konu hakkında hepinizin erişebileceğiniz bir açıklamam olmayacak.
Son olarak hukuki bir hatırlatma yapacağım: sebebi ve amacı ne olursa olsun, hakim veya savcı izni olmaksızın, dijital ortamda özel yazışmaların bulunduğu, kişinin özel kullanımında olan bir bilgisayara izinsiz olarak girerek kayıt almak, bu kayıtları izinsiz olarak genel yayına sunmak Türk Ceza Kanunu’na göre suçtur. Bu konu ile alakalı hukuk önündeki haklarımı saklıyorum.
İyi akşamlar.

 

 

1 Comment

  • Zeitnotban 24 Şubat 2020

    Bütün suçlamaları reddet ama yazışmaları paylaşmak suç de ohh canı gönülden inandık

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir