mix

Zula Süper Lig’de finallere gidecek iki takım belli oldu

Zula Süper Lig’in 8. haftası tamamlanmış durumda. Finalle gidecek iki takım ise şimdiden belli oldu. İşte 8. haftanın özeti.

Ligin bu haftası da kıran kırana bir mücadeleye şahit oldu. Haftanın sonunda 1907 Fenerbahçe ve Galatasaray Espor ise topladıkları puan ve rakipleriyle açtıkları puan farkı sebebiyle şimdiden finale gitmeye hak kazandılar. Oyun Hizmetleri ise, Mod-Z‘yi yakından takip etmeye devam ediyor. Vengeance ise haftayı bir puanla kapadı, böylelikle potada kalma şansları gittikçe azaldı.

8. hafta 1907 Fenerbahçe ve Gamers of Future arasındaki mücadele ile başladı. Vengeance ve Oyun Hizmetleri mücadelesi ile de devam etti. Haftanın son karşılaşmasında ise Ice Warriors ve Bursa Espor sahneyi paylaştı. İki takım da ortaya iyi performans koydu, lakin iki takım da nihayetinde bir puana razı geldi. Bu durum Ice Warriors’a yaradı çünkü takım 7. sıraya yerleşerek rahat bir nefes almış oldu.

Son hafta oynanacak karşılaşmalar şimdiden kritik bir sürece girmiş durumda. Sonuçlar hem alttaki hem üstteki takımların kaderini belirleyecek.

Haftanın dikkat çeken iki takımı COZA Esports ve Oyun Hizmetleri idi. COZA yükselişe geçerken, Oyun Hizmetleri ise finale gidilen bu kritik noktada istediğini alamadı.

Haftanın En İyi 5’i ve En İyi’si

Haftanın 5’i extreme, W4SiLi, Growe, VonS ve w0cker oldu. w0cker ayrıca haftanın en iyi seçildi. extreme takımı kötü bir hafta geçirirken dizginleri eline aldı ve iki puanın önemli aktörlerinden biri oldu. W4siLi ise bu hafta takımını adeta sırtladı. Sanırız Vengeane karşısında bir daha tecrübeli oyuncuyu görmek istemeyecektir. Grow, 1907 Fenerbahçe2’de şiir gibi oynamaya devam ediyor. Alınan 6 puanı tek tek işledi adeta. VonS, takımının finallere gitmesine katkıda bulunan iki oynucudan biri oldu bu hafta.

w0cker, haftanın en iyi 5’inde, ayrıca en iyisi. VonS ile bu hafta takımlarında ön plana çıktılar ve finallere çıkmaya hak kazandılar. İki oyuncunun finallerde sergileyeceği performans şimdiden merak konusu.

Zula Süper Lig’de 8. haftanın sonunda puan durumu

Görsel kaynakları: Zulaoyun.com

Zula ve Süper Lig hakkındaki gelişmeleri güncel olarak takip etmek için 5Mid ile kalın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir