League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe Espor’un kadrosu belli oldu

Türkiye Şampiyonluk Ligi’nin yeni ekiplerinden 1907 Fenerbahçe Espor, 2017 yılında ligde mücadele edecek kadrosunu açıkladı. Daha önce haberini yaptığımız Frozen transferi takım açıklaması ile resmileşirken; üst koridorda Thaldrin, ormanda TT’den de tanıdığımız Reach, nişancı pozisyonunda Team ORORO’da forma giyen J1mmy, destek rolünde ise JAPONE ve Un1tback 1907 Fenerbahçe forması giyecek.

Şampiyonluk Ligi’nde 2017 sezonu çok daha rekabetçi bir şekilde geçecek. Lige yeni adım atan 1907 Fenerbahçe de iddialı bir takım kurarak mevsim şampiyonluğuna oynamak istiyor. SuperMassive takımının kaptanı Thaldrin’i üst koridora getirerek çok iyi bir hamle yapan takım, orta koridora ise bomba bir isim transfer etti. Geçtiğimiz mevsim Longzhu Gaming’te görev alan Frozen’ı transfer eden takım, orta koridorunu sağlama almış durumda. LCK’de LZ ile çıktığı 17 karşılaşmada yüzde 60 kazanma oranına sahip olan Frozen, ligimizdeki en iyi orta koridor oyuncularından birisi olmaya aday.

Bununla beraber orman pozisyonunda ise tanıdık bir isim bulunuyor. Uzun bir süre Team Turquality’de oynayan ve erken oyunda ligin en iyi ormancısı olarak gösterilen Reach de takımın ikinci Koreli transferi olarak öne çıkıyor. Orman-orta koridor ikilisine Koreli oyuncuları getiren 1907 Fenerbahçe’nin sinerji açısından baktığımızda olabilecek en iyi ikiliye Koreli oyuncu transfer ettiğini söylemek mümkün. Nişancı pozisyonuna ise daha önce Yükselme Ligi’nde de mücadele eden, son olarak Team ORORO ile Şampiyonluk Ligi’ne çıkan J1mmy bulunuyor. Genç yetenek, Fenerbahçe ile kendini gösterme fırsatını yakaladı. Takım, 2017 sezonu için ise iki destek oyuncusu ile lige başlayacak. Bu oyunculardan birisi SuperMassive TNG takımında da oynayan genç yetenek JAPONE. Oyuncu yedek destek olarak kadroda kendisine yer bulurken, takımın as destek oyuncusu ise Un1tback olacak. Daha önce Team Turquality’de de forma giyen, son olarak Dark Passage takımında oynayan Un1tback, tecrübeli ve yetenekli olmasından ötürü yerinde bir transfer olarak öne çıkıyor.

2017 Kış Mevsimi’nin başlangıç tarihi henüz belli değil. Ocak ayının ortalarına doğru başlayacağı tahmin edilen Şampiyonluk Ligi’nin çok daha çekişmeli ve GS-FB derbisine de sahne olacağını belirtelim.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

1 Comment

  • Oktay 13 Ocak 2017

    Obdo dopa yı alacaklardı mide daha iyi olurdu bomba gibi haber olurdu hem

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir