League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe grubu galibiyetle kapatarak tiebreake kaldı

Son grup maçında Phong Vu Buffalo’yu mağlup eden 1907 Fenerbahçe, rakibiyle grup liderliği için tiebreak oynama hakkını elde etti.

Temsilcimiz gruptaki son maçına Japone yerine Only35 ile çıktı. Seçim yasaklama ekranında Akali, Jayce ve Galio’yu yasaklayan 1907 Fenerbahçe ilk iki seçmini Taliyah ve Braum’dan yana kullandı. Phong Vu Buffalo ise Kindred ve Irelia’yı seçerek bu şampiyonları Ruin ve Kirei’nin elinden aldı. Temsilcimiz Renekton seçimini yaparak şampiyonu esnetti. Seçim yasaklama ekranının ikinci bölümünde Rakan ve Varus’u yasaklayan 1907 FB, Velkoz ve Draven’ı seçti.

1907 Fenerbahçe henüz minyonlar çıkmadan ilk kanı almayı başardı. Bolulu’ya giden bu ilk kan orta koridorda baskın bir oyun oynamasını sağladı. Meliodas üst koridora yaptığı baskınla Ruin’i katletmeyi başardı. Üst koridor ikiye ikisini daha iyi oynayan Phong Vu Buffalo haritanın bu kısmında bir avantaj elde etti. Alt koridorda ise Draven seçimini çok iyi kullanan Hades, BigKoro’ya karşı minyonda büyük bir üstünlük yakaladı. Ruin ise üst koridorda Zeros’u bire birde katletti.

Temsilcimiz ilk kuleyi ve Alev Ejderi’ni aldıktan sonra maçta üstünlüğünü pekiştirdi. Kompozisyonunu çok iyi uygulayan Fenerbahçe rakip oyuncuları yakalayarak objektifleri hanesine yazdırdı. Baron’u da alan 1907 FB ligimizde gösterdiği dominantlığı sonunda MSI’da da göstermeyi başardı. Son savaşı da doğru oynayan ekibimiz 36 dakikanın ardından galibiyete uzandı.

1907 Fenerbahçe, Phong Vu Buffalo’yla tiebreak maçına çıkacak. Bu mücadelenin kazananı MSI 2019 ön elemeleri A grubunu lider bitirip Team Liquid karşısına çıkma hakkı kazanacak. Temsilcimize başarılar diliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir