League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe koç pozisyonuna MoSiTing’i getirdi

Şampiyonluk Ligi’ne bu yıl katılan ve yeni bir kadro kurarak iddialı bir şekilde lige başlamak isteyen 1907 Fenerbahçe Espor, üst koridora Thaldrin’i getirdiklerini açıkladıktan sonra koç pozisyonuna da MoSiTing’i getirdiğini duyurdu. Takım, açıklamayı Twitter üzerinden gerçekleştirirken, kadrodan her gün bir isimi açıklayacakmış gibi gözüküyor.

ŞL’nin heyecanı her mevsim başında bir kat daha artıyor. Futbol kulüplerinin League of Legends’a olan ilgisi Fenerbahçe’nin espor alanına adım atması ile devam ederken, 1907 Fenerbahçeliler Derneği’nin yönetiminde bulunduğu 1907 Fenerbahçe Espor, kadrosunu tanıtmaya devam ediyor. Dün itibariyle sürpriz bir transfer yaparak Thaldrin’i kadrosuna katan takım, bugün de koç pozisyonuna MoSiTing’i getirdiğini duyurdu.

Daha önce Copenhagen Wolves ve ligimizden geçtiğimiz mevsim düşen Team Turquality’yi çalıştıran MoSiTing’i transfer eden takım, kadroyu yabancı koçun ellerine emanet etti. Team Turquality’de çalıştığı süre içerisinde oynattığı oyun ile takdir toplayan Chris “MoSiTing” Würger, ne yazık ki TT’nin kötü sonuçlar almasına engel olamamıştı. League of Legends bilgisi oldukça yüksek olan MoSiTing’in Türkiye Ligi’ne TT ile alıştığını da söylemek mümkün. Oyuncuların sınırlarını çok iyi bilen ve metayı iyi bir şekilde okuyan koçun 1907 Fenerbahçe’de neler yapacağını hep birlikte izleyeceğiz.

Her gün kadrosundan bir oyuncunun duyurusunu yapan takımın diğer pozisyonlara kimi getireceği de büyük bir merak konusu. Özellikle nişancı ve destek konusunda ülkemizde tabiri caizse oyuncu kıtlığı yaşanması takımın işlerini zorlarken, Fenerbahçe muhabiri Ahmet Ercanlar’ın iddiasına göre 1907 Fenerbahçe’de iki Koreli izleme şansımız yüksek. Üst düzey Koreli oyuncuların takıma gelmeyeceğini varsayarsak takımın kaliteli Koreliler bulma ihtimali de oldukça düşük.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir