League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe, MSI’a veda etti

Tiebreak maçında Phong Vu Buffalo’ya kaybeden 1907 Fenerbahçe MSI 2019’a veda etti.

MSI 2019 ön elemelerinde A grubu liderliği için 1907 Fenerbahçe ve Phong Vu Buffalo karşı karşıya geldi. Temsilcimiz seçim ekranında Galio, Akali ve Jarvan’ı yasakladı. Diğer taraftan PVB Braum, Ryze ve Taliyah’ı yasaklayıp ilk seçimden Jayce’i aldı. Fenerbahçe ise Rumble ve Nautilus seçimleriyle karşılık verdi. Ekibimiz alt koridora Sivir seçimini yaptı. 1907 FB son iki seçmini orta koridor ve ormandan yana kullandı. Fenerbahçe son olarak Nocturne ve Velkoz seçimini yaptı ve Nautilus’un desteğe gitmesi kesinleşti.

1907 Fenerbahçe mücadeleye çok iyi başladı. Kirei alt koridora yaptığı erken baskınla ilk kanı almayı başardı. Ruin üst koridorda bire bir skoru alarak önemli bir üstünlük yakaladı. Phong Vu Buffalo’nun hamlelerine karşılık vermeyi başaran Fenerbahçe iyi iş çıkardı. Orta oyunda nişancılar arasındaki fark PVB lehine açıldı. PVB doğru hamleleri yapsa da 1907 FB rakibinin hatalarını iyi değerlendirerek mücadelede eşitliği sağladı.

Phong Vu Buffalo harita kontrolünü yavaş yavaş eline aldı. Derin totemlerle Kirei’nin yerini bulan ekip sakin oynadı. Orta koridorda zorladığımız savaşta Morgana E’si iyi iş yaptı. Bu takım savaşını da temsilcimizden daha iyi oynayan takım mücadeleyi kazanıp bir üst tura yükselmeye hak kazandı.

Bu maçla birlikte 1907 Fenerbahçe MSI 2019’dan elendi. Grubu ikinci sırada bitiren ekibimiz başka bir maç oynamayacak. Sonuç ne olursa olsun ekibimizi tebrik ediyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir