2020 LCK Yaz Mevsimi 4. hafta 3. gün maçları tamamlandı League of Legends League of Legends Haberleri

2020 LCK Yaz Mevsimi 4. hafta 3. gün maçları tamamlandı

Dünya’nın en büyük League of Legends liglerinden birisine sahip olan Kore’de 2020 LCK 4. hafta 3. gün karşılaşmaları tamamlandı.

2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 4. hafta 3. günü geride bıraktık. Team Dynamics – Gen.G serisi ile açtığımız günü KT Rolster – SANDBOX Gaming serisi ile kapattık. İlk seride Gen.G, tecrübesini konuşturarak üst üste iki dominant maç izletti bizlere. İkinci seride ise SANDBOX Gaming, rakibinden daha iyi bir oyun koyarak galibiyet sayısını bir arttırdı.

LCK 2020 Yaz Mevsimi 4. Hafta 3. Gün Sonuçları:

  • Team Dynamics| 0 – 2 | Gen.G
  • KT Roslter| 0 – 2 | SANDBOX Gaming

 

Team Dynamics – Gen.G 1. Maç

Günün ilk karşılaşmasında vadide yer alan takımlardan Team Dynamics, Rich, Beyond, Kuzan, deokdam ve GuGer ile sahaya çıktı. Takımın kompozisyonu Kennen, Trundle, Galio, Aphelios ve Sett’ten oluştu.

Vadinin diğer tarafındaki Gen.G ise Rascal, Clid, Bdd, Ruler, Life beşlisi ile rakibinin karşısına dikildi. Takım, Karma, Lee Sin, Zoe, Miss Fortune ve Leona şampiyonları ile vadiye indi.

Günün ilk karşılaşması tam 31 dakika sürdü. Tam bir kartopu etkisi gördüğümüz maçta Gen.G hem takım savaşlarını daha iyi yapan hem de objektif kontrolünü sağlayan taraf oldu. Böylece ilk serinin ilk maçını pek de efor sarf etmeden kazanmayı başardılar. Maçın adamı olarak 4/0/11’lik Zoe performasıyla Bdd seçildi.

Team Dynamics – Gen.G 2. Maç

Serinin ikinci maçında herhangi bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. İlk maçın mağlubu Team Dynamics, ikinci maç için Kennen, Olaf, Sylas, Aphelios ve Nautilus’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

Oldukça dominant bir performansla seride öne geçmeyi başaran Gen.G’nin şampiyon seçimleri ise Karma, Lee Sin, Twisted Fate, Varus ve Leona’dan oluştu.

26 dakika süren, serinin ikinci karşılaşmasında Team Dynamics, tecrübesizliklerinin sıkıntılarını çekti. Gen.G’nin bir öncekinden daha da baskın oynadığı oyun sonucunda seriyi 2-0 kaybettiler. Haftanın ilk galibiyetini alan Gen.G’den Ruler, 10/0/5’lik Varus performansı ile maçın adamı seçildi.

KT Rolster – SANDBOX Gaming 1. Maç

Günün ikinci serisinde vadiye inen KT Roslter, SoHwan, bonO, Ucal, Aiming ve Smeb ile birlikte mücadele etti. Takım, Jax, Trundle, Orianna, Ezreal ve Maokai tercihlerini yaparken Smeb’i bir kez daha destekte oynattılar.

Diğer taraftan SANDBOX Gamign ise Summil, OnFleek, FATE, Route ve GorillA beşlisi ile vadiye indi. Takımın kompozisyonu Camille, Volibear, Twisted Fate, Aphelios ve Nautilus’dan oluştu.

35 dakika süren karşılaşma, karşılıklı hataların yapıldığı bir maç oldu. Daha az hata yapan takımın galibiyeti elde ettiğini gördük. Bu takım ise SANDBOX Gaming oldu. Maçın adamı olarak ise 3/0/3’lük Camille performansı ile Summit seçildi.

KT Rolster – SANDBOX Gaming 2. Maç

Serinin ikinci maçında herhangi bir değişiklik yaşanmadı. İlk maçı kaybeden KT Roslter, ikinci maç için Jayce, Jarvan V4, Azir, Varus ve Rumble’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

İlk maçı kazanan SANDBOX Gaming’in şampiyon tercihleri ise Wukong, Turndle, LebLanc, Senna ve Braum’dan oluştu.

37 dakika süren karşılaşma, KT Rolster üstünlüğü ile başladı. Bu üstünlüğü orta oyuna kadar sürdürmeyi başaran ekip, sonrasında ipleri rakibine verdi. Bu noktadan sonra hem objektifleri alan hem de başarılı takım savaşları yapan taraf olan SANDBOX Gaming, seriyi 2-0 kazanmayo başardı. Maçın adamı olarak ise 9/0/6’lık LeBlanc performansı ile FATE seçildi.

Böylece 2020 LCK Yaz Mevsimi 4. hafta 3. gün karşılaşmaları tamamlandı. Hafta, yarın gerçekleşecek DragonX – DAMWON Gaming ve Afreeca Freecs – SeolHaeOne Prince karşılaşmaları ile devam edecek.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir