2020 LCK Yaz Mevsimi'nde 9. hafta 1. gün maçları tamamlandı League of Legends League of Legends Haberleri

2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 9. hafta 1. gün maçları tamamlandı

Dünya’nın en büyük League of Legends liglerinden birisine sahip olan Kore’de 2020 LCK 9. hafta 1. gün karşılaşmaları tamamlandı.

  2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 9. hafta 1. günü geride bıraktık. SANDBOX Gaming – Gen.G ve Afreeca Freecs – T1 karşılaşmalarını izlediğimiz günün ilk serisinde Gen.G, geriden gelerek rakibini iki temiz oyunla alt etti ve haftanın ilk galibi oldu. Günün ikinci serisinde ise T1, rakibine hiç cevap verme fırsatı vermeden bir puanı cebine koymayı başardı.

LCK 2020 Yaz Mevsimi 9. Hafta 1. Gün Sonuçları:

SANDBOX Gaming| 1 – 2 | Gen.G

Afreeca Freecs| 0 – 2 | T1

 

SANDBOX Gaming – Gen.G 1. Maç

Haftanın ilk karşılaşmasında vadiye inen takımlardan SANDBOX Gaming’in kadrosu Summit, OnFleek, FATE, Route ve GorillA’dan oluştu. Takım, kompozisyonunda Ornn, Olaf, Zoe, Caitlyn ve Tahm Kench şampiyonlarına yer verdi.

Vadinin diğer tarafında yer alan Gen.G ise Rascal, Clid, Bdd, Ruler, Life beşlisi ile çıktı sahaya. Takım, Sylas, Nidalee, Pantheon, Jhin ve Gragas’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

Serinin ilk karşılaşması tam 39 dakika sürdü. İki tarafında galibiyete ulaşmak için canını dişine taktığı mücadelede eşitlik, ilerleyen dakikalara rağmen bozulmadı. Dominantlıktan hiçbir şekilde bahsedemeyeceğimiz karşılaşmanın kazananını, Gen.G’nin, oyun sonunda yaptığı bir hata belirledi. Az canlı Zoe’yi düşüremeyen takım, savaştan mağlup çıkarak seride 1-0 geriye düştü. Maçın en değerli oyuncusu, 9/2/4’lük Caitlyn performansıyla Route oldu.

SANDBOX Gaming – Gen.G 2. Maç

Serinin ikinci karşılaşmasında herhangi bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. İlk maçtan galibiyetle ayrılarak seride öne geçen SANDBOX Gaming, ikinci maç için Gangplank, Sejuani, Akali, Caitlyn ve Karma şampiyonlarını tercih etti.

İlk maçın mağlubu olan Gen.G’nin kompozisyonu ise Renekton, Volibear, Azir, Jinx ve Braum’dan oluştu.

Serinin ikinci karşılaşması 31 dakikada sona erdi. Bir önceki kadar ciddi bir rekabetin görülmediği karşılaşmada genel olarak Gen.G üstünlüğü göze çarptı. SANDBOX Gaming, rakibine güzel cevaplar vermeyi başarsa da performansları, maçı kazanmak için yeterli olmadı. Serinin eşitlendiği karşılaşmada maçın en değerli oyuncusu olarak 6/1/3’lük Azir performansıyla Bdd seçildi.

SANDBOX Gaming – Gen.G 3. Maç

Serinin son karşılaşmasında da bir oyuncu değişikliği sesi gelmedi. İkinci karşılaşmanın mağlubu SANDBOX Gaming, üçüncü maç için Gangplank, Trundle, Zoe, Caitlyn ve Morgana’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

İkinci maçı kazanarak seride durumu eşitleyen Gen.G’nin şampiyon tercihleri ise Renekton, Olaf, Azir, Jhin ve Pantheon’dan oluştu.

Seriyi bitiren karşılaşma tam 26 dakika sürdü. Bu sefer bir öncekinden de dominant bir Gen.G performansı izlediğimiz karşılaşma da SANDBOX Gaming, rakibine pek cevap veremedi. Gen.G’nin zafer ile sonuçlanan karşılaşmada maçın en değerli oyuncusu olarak 5/2/2’lik Renekton performansıyla Rascal seçildi.

Afreeca Freecs – T1 1. Maç

Günün ikinci serisinde vadite inen takımlardan Afreeca Freecs, Kiin, Spirit, Fly, Mystic, Ben beşlisi ile birlikte mücadele etti. Takım, kompozisyonunda Akali, Sett, Orianna, Kalista ve Nautilus şampiyonlarına yer verdi.

Vadinin diğer tarafındaki T1’ın kadrosu ise Canna, Cuzz, Clozer, Teddy, Effort beşlisinden oluştu. Takım, Lucian, Volibear, Zoe, Senna ve Leona’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

Serinin ilk karşılaşması tam 31 dakika sürdü. Karşılaşma baştan sona T1 üstünlüğü ile geçti. Afreeca Freecs’in neredeyse hiçbir şekilde karşılık veremediği karşılaşmanın sonucunda T1, erken oyunda elde ettiği üstünlük sayesinde seride 1-0 öne geçmeyi başardı. Maçın en değerli oyuncusu ise 8/0/5’lik Lucian oyunuyla Canna oldu.

Afreeca Freecs – T1 2. Maç

Serinin ikinci karşılaşmasında Afreeca Freecs, destek rolünde Ben yerine Jelly’e yer verdi. İk maçtan mağlubiyetle ayrılan takım, Jayce, Volibear, Syndra, Ashe ve Thresh’den oluşan bir kompozisyon kurdu.

İlk karşılaşmanın galibi T1’ın kompozisyonunda ise Renekton, Sett, Zoe, Senna ve Nautilus şampiyonları yer aldı.

Günün ve serinin son karşılaşması 30 dakikada son buldu. Resmen ilk maçın özeti gibi geçen karşılaşmada T1, bir kez daha Afreeca Freecs’i, rakibine hiçbir karşılık verme fırsatı tanımadan alt etti ve günün galiplerinden bir diğeri oldu. Maçın adamı olarak ise 5/0/8’lik Sett performansı ile Cuzz seçildi.

Böylece 2020 LCK Yaz Mevsimi 9. hafta 1. gün karşılaşmaları tamamlandı. Hafta, yarın gerçekleşecek KT Rolster – SeolHaeOne Prince ve DRX – Hanwha Life Gaming karşılaşmaları ile devam edecek.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir