2020 LCK Yaz Mevsimi'nde 1. hafta 3. gün maçları tamamlandı League of Legends League of Legends Haberleri

2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 1. hafta 3. gün maçları tamamlandı

Dünya’nın en büyük League of Legends liglerinden birisine sahip olan Kore’de 2020 LCK 1. hafta 3. gün karşılaşmaları tamamlandı.

2020 LCK Yaz Mevsimi’nin 1. hafta 3. gününü geride bıraktık. Günün ilk karşılaşması DAMWON Gaming ile SANDBOX Gaming arasında oynandı. Üçüncü maçı göremediğimiz seride DAMWON Gaming, ligdeki ilk galibiyetini alırken SANDBOX Gaming yine mağlubiyet ekranına bakmak zorunda kaldı. DragonX ve Gen.G arasında gerçekleşen günün ikinci karşılaşmasında ise gülen taraf DragonX oldu.

LCK 2020 Yaz Mevsimi 1. Hafta 3. Gün Sonuçları

  • DAMWON Gaming| 2 – 0 | SANDBOX Gaming
  • DragonX| 2 – 1 | Gen.G

 

DAMWON Gaming – SANDBOX Gaming 1. Maç

DAMWON Gaming, günün ilk karşılaşmasına Nuguri, Canyon, ShowMaker, Ghost ve BeryL ile çıktı. Takım, şampiyon tercihlerini Jayce, Trundle, Zoe, Senna ve Mao’Kai’den yana kullandı.

SANDBOX Gaming’in vadideki beşlisi ise Summit, OnFleek, Dove, Route ve GorillA’dan oluşuyordu. Karşılaşma için kurdukları kompozisyonda Wukong, Graves, Azir, Syndra ve Thresh şampiyonlarını tercih ettiler.

Karşılaşma oldukça tek yönlü geçti. Toplam 24 dakika süren oyunu DAMWON Gaming, rakibine hiç şans tanımadan kazanmayı başardı. Maçın en değerli oyuncusu ise 2/0/9’luk Mao’Kai performansı ile BeryL oldu.

DAMWON Gaming – SANDBOX Gaming 2. Maç

Serinin ikinci karşılaşmasında taraflardan herhangi bir oyuncu değişikliği gelmedi. İlk maçın galibi olan DAMWON Gaming’in ikinci maç için kurduğu kompozisyon Wukong, Trundle, Kassadin, Syndra ve Pantheon’dan oluştu.

İlk maçtan mağlubiyet ile ayrılan SANDBOX Gaming ise Mordekaiser, Jarvan V4, Azir, Aphelios ve Thresh şampiyonlarını tercih etti.

İkinci maç da tıpkı ilk maç gibi ilerledi. Yine 24 dakika süren karşılaşmada DAMWON Gaming üstünlüğü ele geçirdi ve seriden zafer ile ayrılarak ligdeki ilk galibiyetini almayı başardı. Maçın en önemli adamı 8/1/6’lık Pantheon performansı ile bir kez daha BeryL oldu.

DragonX – Gen.G 1. Maç

Günün ikinci karşılaşmasında, daha önce T1 karşısında kazanmayı başaran, DragonX’in kadrosu Doran, Pyosik, Chovy, Deft ve Keria’dan oluştu. Takım, kompozisyonlarında Wukong, Olaf, Twisted Fate, Sivir ve Yuumi’ye yer verdiler.

Ligdeki ilk maçlarına çıkan Gen.G ise Rascal, Clid, Bdd, Ruler ve Life beşlisi ile vadiye indi. Şamiyon tercihlerini ise Ornn, Lee Sin, Orianna, Ezreal ve Nautilus’dan yana kullandı.

Karşılaşmanın yakın geçtiği tek nokta erken oyundu. Maçın geri kalanında ciddi bir DragonX hakimiyeti vardı. 29 dakikada biten oyunun sonunda DragonX, rakibine 13K altın farkı atarak zaferi elde etmeyi başardı. Maçın adamı ise 3/1/10’luk Twisted Fate performansı ile Chovy oldu.

DragonX – Gen.G 2.Maç

Serinin ikinci maçında da takımlar vadiye aynı oyuncular ile çıktı. İlk oyunun galibi DragonX, Wukong, Nidalee, Twisted Fate, Aphelios ve Yuumi’den oluşan bir kompozisyon kurdu.

Seriye mağlubiyetle başlayan Gen.G ise şampiyon tercihlerini Malphite, Trundle, Azir, Ashe ve Braum’dan yana kullandı.

30 dakika süren ikinci maçı, ilk maçta DragonX’in sağladığı kadar büyük bir üstünlükle olmasa da Gen.G kazandı ve seriyi üçüncü maça taşıdı. Maçın adamı, 7/0/4’lük Azir performansı ile Bdd oldu.

DragonX – Gen.G 3.Maç

Günün son maçında takımlar herhangi bir oyuncu değişikliği yapmadı. Son maçın mağlup tarafı olan DragonX, Aatrox, Olaf, LeBlanc, Lucian ve Yuumi’yi tercih etti.

Gen.G’nin ise kompozisyonunda Kled, Trundle, Syndra, Ezreal ve Nautilus’a yer verdi.

Seriye nokta koyan karşılaşma tam 36 dakika sürdü. İkinci maçın galibi Gen.G, Ejder güçlendirmesi odaklı bir oyun oynadı fakat dördüncü Ejder’i kazanamayınca maç ve seri, DragonX zaferi ile sonuçlandı. Maçın adamı ise 4/2/11’lik LeBlanc performansı ile Chovy oldu.

Böylece 2020 LCK Yaz Mevsimi 1. hafta 3. gün karşılaşmaları tamamlandı. Hafta, yarın gerçekleşecek Afreeca Freecs – Team Dynamics ve T1 – Hanwha Life Gaming karşılaşmaları ile devam edecek

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir