2020 LCK Yaz Mevsimi'nde 2. hafta 1. gün maçları tamamlandı League of Legends League of Legends Haberleri

2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 2. hafta 1. gün maçları tamamlandı

Dünya’nın en büyük League of Legends liglerinden birisine sahip olan Kore’de 2020 LCK 2. hafta 1. gün karşılaşmaları tamamlandı.

2020 LCK Yaz Mevsimi’nin 2. hafta 1. gününü geride bıraktık. Team Dynamics ile SeolHaeOne Prince’in karşı karşıya geldiği, günün ilk serisinde kazanan 2-1’lik skor ile Team Dynamics oldu. KT Rolster ile Hanwha Life Gaming’in karşılaşmasında ise KT, seriyi üçüncü maça uzatmadan galibiyeti cebine koymayı başardı.

LCK 2020 Yaz Mevsimi 2. Hafta 1. Gün Sonuçları:

  • Team Dynamics| 2 – 1 | SeolHaeOne Prince
  • KT Roslter| 2 – 0 | Hanwha Life Gaming

 

Team Dynamics – SeolHaeOne Prince 1. Maç

Haftanın ilk karşılaşmasına çıkan ekiplerden Team Dynamics seriye Rich, Beyond, Kuzan, deokdam ve GuGer ile çıktı. Takımın kompozisyonu Aatrox, Olaf, Zoe, Aphelios ve Nautilus’dan oluştu.

Karşılaşmadaki diğer ekip SeolHaeOne’ın kadrosu ise ikssu, Flawless, Mickey, HyBriD ve Secret’tan oluştu. Takım, şampiyon tercihlerini Volibear, Jarvan V4, LeBlanc, Ezreal ve Yuumi’den yana kullandı.

Günün ilk maçı tam 29 dakika sürdü. Genel olarak Team Dynamics’in üstünlüğü ile geçen karşılaşma, geçtiğimiz haftalardan alışkın olduğumuz bir şekilde son buldu. Ejder ruhunu kazanan Team Dynamics, serideki ilk maçın galibi olmayı başardı. 4/0/7’lik bir Aatrox performansı sergileyen Rich ise maçın adamı seçildi.

Team Dynamics – SeolHaeOne Prince 2. Maç

Serinin ikinci maçında herhangi bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. Önceki maçı kazanmayı başaran Team Dynamics, ikinci maç için Aatrox, Olaf, Lissandra, Kai’Sa ve Pantheon şampiyonlarını tercih etti.

Güne mağlubiyet ile başlayan SeolHaeOne Prince’in kompozisyonu ise Wukong, Graves, Twisted Fate, Ezreal ve Yuumi’den oluştu.

28 dakika süren, günün ikinci karşılaşmasında zafer, SeolHaeOne Prince’in oldu. Aslında maçın başında yakaladığı küçük altın üstünlüğünü uzun bir süre devam ettirebilse de Team Dynamics, bu onların mağlubiyet ekranını görmelerine engel olamadı. Maçın adamı ise 7/0/4’lük Wukong performansı ile ikssu oldu.

Team Dynamics – SeolHaeOne Prince 3. Maç

Seriyi bitiren karşılaşmada da herhangi bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. Geçtiğimiz maçı mağlup olarak bitiren Team Dynamics, son maç için Volibear, Olaf, Azir, Aphelios ve Sett’ten oluşan bir kompozisyon kurdu.

Seriyi eşitlemeyi başaran SeolHaeOne Prince ise şampiyon tercihlerini Ornn, Rek’Sai, Corki, Kaliste ve Thresh’ten yana kullandı.

27 dakika süren maç neredeyse baştan sona Team Dynamics’in üstünlüğü ile geçti. İlk seviyede yapılan takım savaşından küçük bir üstünlük ile çıkan takım bu üstünlüğü yavaş yavaş büyüterek karşılaşmanın galibi olmayı başardı. Maçın adamı ise 3/1/8’lik Volibear performansı ile bir kez daha Rich oldu.

KT Rolster – Hanwha Life Gaming 1.Maç

Günün ikinci serisinin ilk maçına Smeb, bonO, Kuro, Aiming ve TusiN ile çıktı KT Rolster. Şampiyon seçimlerini ise Jayve, Jarvan V4, Galio, Aphelios ve Taric’ten yana kullandılar.

Hanwha Life Gaming’in ilk maç kadrosu ise DuDu, CaD, Lava, Viper ve Lehends’ten oluştu. Takımın kompozisyonu Aatrox, Trundle, Corki, Kai’Sa ve Nautilus’dan oluştu.

Serinin ilk maçı 36 dakika sürdü. Neredeyse başından sonuna kadar süren bir eşitlik hakimdi oyuna. Takımlar birbirlerine üstünlük kurmakta zorlanırken KT Rolster, yaptıkları başarılı takım savaşlarının sonucunda ilk zaferi elde eden takım olmayı başardı. Maçın adamı ise 0/1/7’lik Taric performansı ile TusiN oldu.

KT Rolster – Hanwha Life Gaming 2.Maç

Serinin ikinci maçında bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. İlk karşılaşmanın kazanan tarafı olan KT Rolster, ikinci maç için Mordekaiser, Lee Sin, Sylas, Ezreal ve Tahm Kench’den oluşan bir kompozisyon kurdu.

Geriye düşen takım olan Hanwha Life Gaming ise şampiyon tercihlerini Camille, Trundle, Galio, Kai’Sa ve Nautilus’dan yana kullandı.

Günün beşinci maçı tam 29 dakika sürdü. Altın üstünlüğünü KT Rolster’ın kaptığı karşılaşmada Hanwha Life Gaming, oyun kazanma koşulu olarak Ejder Güçlendirmesi’ni seçti. Takım, 3 Ejder almayı başarsa da gerisini getiremedi. Rakibi ile arasındaki altın farkını oldukça açan KT Rolster, serinin kazananı olmayı başardı. Maçın adamı ise 8/1/7’lik Mordekaiser performansı ile Smeb oldu.

Böylece 2020 LCK Yaz Mevsimi 2. hafta 1. gün karşılaşmaları tamamlandı. Hafta, yarın gerçekleşecek DragonX – SANDBOX Gaming ve DAMWON Gaming – Gen.G karşılaşmaları ile sonlanacak.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir