2020 LCK Yaz Mevsimi'nde 2. hafta 3. gün maçları tamamlandı League of Legends League of Legends Haberleri

2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 2. hafta 3. gün maçları tamamlandı

Dünya’nın en büyük League of Legends liglerinden birisine sahip olan Kore’de 2020 LCK 2. hafta 3. gün karşılaşmaları tamamlandı.

2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 2. hafta 3. günü geride bıraktık. Gün, Afreeca Freecs – T1 mücadelesi ile başladı. İlk maçı Afreeca Freecs alsa da T1, geriden gelip seriyi kazanmayı başardı. Günün ikinci mücadelesinde ise Team Dynamics, Hanwha Life Gaming karşısında, seriyi üçüncü maça uzatmadan kazandı.

LCK 2020 Yaz Mevsimi 2. Hafta 3. Gün Sonuçları:

  • Afreeca Freecs| 1 – 2 | T1
  • Team Dynamics | 2 – 0 | Hanwha Life Gaming

 

Afreeca Freecs – T1 1. Maç

Günün ilk karşılaşmasında Afreeca Freecs’in beşlisi Kiin, Spirit, Fly, Mystic ve Ben’den oluştu. Takım, şampiyon tercihlerini Urgot, Nidalee, Zoe, Aphelios ve Nautilus’dan yana kullandı.

Vadinin diğer tarafında yer alan T1 ise Canna, Cuzz, Faker, Teddy ve Effort ile indi sahaya. Takımın kompozisyonu Aatrox, Lee Sin, Karma, Ezreal ve Leona’dan oluştu.

33 dakika süren karşılaşma genel bir Afreeca Freecs üstünlüğü ile geçti. Gittikçe artan altın farkı, gözle görülür bir objektif üstünlüğü ve Dağ Ruhu’nun da yardımı ile Afreeca, günün ilk karşılaşmasının kazananı oldu. Maçın adamı olarak ise 0/0/8’lik Nautilus performansı ve kritik çıpaları ile Ben seçildi.

Afreeca Freecs – T1 2. Maç

Serinin ikinci maçına da aynı kadro ile çıkan Afreeca Freecs, Sylas, Graves, Galio, Ashe ve Braum’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

Orman rolünde değişiklik yapını Cuzz yerine Ellim’i oynatan T1 ise Kennen, Olaf, Twisted Fate, Kalista ve Alistar şampiyonlarını seçti.

T1’ın tam anlamıyla domine ettiği ikinci oyun 25 dakika sürdü. 21-1’lik bir skor tabelasına sahip olan T1’ın kaybettiği tek skor ise Effort tarafından rakibin Nexus kulesine verildi. Afreeca Freecs, karşılaşma boyunca bir skor bile alamadı. Maçın adamıi 0/1/18’lik Alistar performansı ile Alistar oldu.

Afreeca Freecs – T1 3. Maç

Serinin son maçında iki takım da ikinci maçtaki kadroları ile vadiye indi. Geçtiğimiz maç çok ağır bir yenilgi alan Afreeca Freecs, Mordekaiser, Trundle, Viktor, Ezreal ve Braum’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

İkinci maçın galibi olan T1 ise Jayce, Olaf, Azir, Miss Fortune ve Nautilus şampiyonlarını tercih etti.

31 dakika süren, serinin son karşılaşması bir kez daha T1 hakimiyetinde geçti. İkinci maç kadar ciddi bir üstünlük göze çarpmasa da oyun boyunca Afreeca Freecs, oyun boyunca neredeyse hiçbir objektifte söz sahibi olamadı. Seriyi bitiren maçın adamı ise 6/3/13’lük Azir performansı ile Faker oldu.

Team Dynamics – Hanwha Life Gaming 1. Maç

Günün ikinci serisinde, vadide boy gösteren taraflardan birisi olan Team Dynamics, Rich, Beyond, Kuzan, deokdam ve GuGer beşlisi ile sahaya indi. Takım, şampiyon tercihlerini Mordekaiser, Olag, Azir, Ezreal ve Galio’dan yana kullandı.

Vadinin diğer tarafındaki Hanwha Life Gaming ise ilk maça CuVee, Haru, Lava, Viper ve Lehends ile çıktı. Kompozisyonunda ise Sett, Kindred, Karma, Kai’Sa ve Nautilus’a yer verdi.

33 dakika süren maç, orta oyuna kadar iki takımında birbirine üstünlük sağlayamadığı bir karşılaşmaydı. Gaza ilk basan takım, maçı kapatacak gibi gözüküyordu ki öyle oldu. İyi objektif kontrolü ve başarılı takım savaşlarının ardından Team Dynamics, seride 1-0 öne geçmeyi başardı. Maçın adamı ise 4/2/4’lük Azir performansı ile Kuzan oldu.

Team Dynamics – Hanwha Life Gaming 2. Maç

Serinin ikinci karşılaşmasında herhangi bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. İlk maçı kazanmayı başaran Team Dynamics, Jayce, Trundle, LeBlanc, Kalista ve Galio’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

Hanwha Life Gaming’in şampiyon tercihleri ise Volibear, Taliyah, Syndra, Xayah ve Rakan’dan yana oldu.

Serinin ikinci karşılaşması tam 29 dakika sürdü. Tıpkı ilk maç gibi oldukça yavaş başlayan bu karşılaşma bir kez daha orta oyunda Team Dynamics’in üstünlüğü ele alması ile hızlandı. Yine objektiflerde kontrolü sağlayan ve iyi takım savaşları yapmayı başaran Team Dynamics, seriyi ikinci maçtan kapatmayı başardı. Maçın adamı ise 2/0/8’lik Jayce performansı ile Rich oldu.

Böylece 2020 LCK Yaz Mevsimi 2. hafta 3. gün karşılaşmaları tamamlandı. Hafta, yarın gerçekleşecek SeolHaeOne Prince – Gen.G ve KT Rolster – DAMWON Gaming karşılaşmaları ile devam edecek.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir