2020 LCK Yaz Mevsimi'nde 5. hafta 3.gün maçları tamamlandı League of Legends League of Legends Haberleri

2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 5. hafta 3.gün maçları tamamlandı

Dünya’nın en büyük League of Legends liglerinden birisine sahip olan Kore’de 2020 LCK 5. hafta 3. gün karşılaşmaları tamamlandı.

2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 5. hafta 3. günü geride bıraktık. DRX – Hanwha Life Gaming ve Afreeca Freecs – DAMWON Gaming karşılaşmalarını izlediğimiz günde seriler üçüncü maçı görmedi. Günün ilk serisini iki güzel maçla DRX kazanırken asıl bomba ikinci seride patladı. DAMWON Gaming belki de sezonun en dominant serisini göstererek hem rakibini yerle bir etti hem de zirvedeki yerini korudu.

LCK 2020 Yaz Mevsimi 5. Hafta 3. Gün Sonuçları:

  • DRX| 2 – 0 | Hanwha Life Gaming
  • Afreeca Freecs| 0 – 2 | DAMWON Gaming

 

DRX – Hanwha Life Gaming 1. Maç

Günün ilk karşılaşmasında vadiye inen takımlardan DRX, Doran, Pyosik, Chovy, Deft, Keria beşlisi ile birlikte mücadele etti. Takımın kompozisyonu Karma, Lee Sin, Corki, Lucian ve Yuumi’den oluştu.

Vadinin diğer tarafındaki Hanwha Life Gaming’in kadrosunda ise CuVee, Haru, Mireu, Viper ve Lehends yer aldı. Takım, Kennen, Olaf, Galio, Ezreal ve Bard şampiyonlarını tercih etti.

33 dakika süren maçın oldukça tek taraflı geçtiğini söyleyebiliriz. Erken oyunda üstünlüğü eline alan DRX, dakikalar ilerledikçe rakibi ile arasındaki güç farkını arttırdı ve oyunun sonunda, bir kartopu etkisi ile seride 1-0 öne geçmiş oldu. Maçın en değerli oyuncusu olarak ise 5/0/6’lık Lucian performansı ile Deft seçildi.

DRX – Hanwha Life Gaming 2. Maç

İkinci maçta herhangi bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. İlk karşılaşmayı kazanarak seride öne geçen DRX, ikinci karşılaşma için Camille, Volibear, Azir, Ashe ve Kayle’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

Diğer tarafta, ilk maçın mağlubu Hanwha Life Gaming’in şampiyon tercihleri ise Poppy, Olaf, Karma, Aphelios ve Taric’den oluştu.

Serinin ikinci karşılaşması 25 dakika sürdü. İlk maça kıyasla rakibine daha fazla cevap verebilen bir takım görüntüsü çizen Hanwha Life Gaming, altın üstünlüğünü yakalayamasa da oyun başında kendine bir kazanma koşulu elde etmeyi başarmıştı. 3 Ejder güçlendirmesini almayı başaran takım, dördüncüyü elde edemedi. DRX’in üst üste kazandığı iki takım savaşı, seriye hızlı bir son getirdi. Maçın en değerli oyuncusu, 5/2/7’lik bir Azir performansı sergileyen Chovy oldu.

Afreeca Freecs – DAMWON Gaming 1. Maç

Günün ikinci serisinde vadiye inen takımlardan Afreeca Freecs’in kadrosu Kiin, Spirit, Fly, Mystic ve Ben’den oluştu. Takım, kompozisyonunda Hecarim, Nidalee, Twisted Fate, Ezreal ve Leona’ya yer verdi.

Serideki diğer takım olan DAMWON Gaming ise Nuguri, Canyon, ShowMaker, Ghost, BeryL beşlisi ile vadiye indi. Takımın şampiyon tercihleri Wukong, Rek’Sai, Sylas, Varus ve Thresh’den oluştu.

29 dakika süren, serinin ilk karşılaşmasında DAMWON Gaming, Afreeca Freecs’i kelimenin tam anlamıyla yerle bir etti. Oyundaki neredeyse tüm üstünlüklerin DAMWON Gaming’de olduğu karşılaşmanın sonucunda iki takım arasında 15,000’den fazla altın farkı vardı. Bu dominant karşılaşmada maçın en değerli oyuncusu, 8/0/11’lik Sylas performansı ile ShowMaker oldu.

Afreeca Freecs – DAMWON Gaming 2. Maç

Serinin ikinci karşılaşmasında bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. İlk maçı ağır bir şekilde kaybeden Afreeca Freecs, ikinci maç için Ryze, Trundle, Syndra, Ashe ve Leona’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

Diğer taraftan DAMWON Gaming’in kompozisyonu ise Kennen, Olaf, Zoe, Senna ve Wukong’dan oluştu.

Serinin ikinci ve son karşılaşması tam 22 dakika sürdü. DAMWON Gaming’den bir kez daha fazlasıyla dominant bir performans izlediğimiz maçta Afreeca Freecs neredeyse hiç varlık gösteremedi. İlk maçın çok benzerini izlediğimiz karşılaşmada maçın adamı, 2/0/13’lük Zoe performansı ile bir kez daha ShowMaker oldu.

Böylece 2020 LCK Yaz Mevsimi 5. hafta 3. gün karşılaşmaları tamamlandı. Hafta, yarın gerçekleşecek KT Rolster– SANDBOX Gaming ve T1 – Gen.G karşılaşmaları ile devam edecek.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir