2020 LCK Yaz Mevsimi'nde 5. hafta 4. gün maçları tamamlandı League of Legends League of Legends Haberleri

2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 5. hafta 4. gün maçları tamamlandı

Dünya’nın en büyük League of Legends liglerinden birisine sahip olan Kore’de 2020 LCK 5. hafta 4. gün karşılaşmaları tamamlandı.

  2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 5. hafta 4. günü geride bıraktık. KT Rolster – SANDBOX Gaming ve T1 – Gen.G serilerini izlediğimiz günde üçüncü maçı göremedik. Günün ilk serisinde KT Rolster, ikinci serisinde ise Gen.G, başarılı karşılaşmaların ardından birer puanı ceplerine koydular.

LCK 2020 Yaz Mevsimi 5. Hafta 4. Gün Sonuçları:

  • KT Rolstes| 2 – 0 | SANDBOX Gaming
  • T1| 0 – 2 | Gen.G

 

KT Rolster – SANDBOX Gaming 1. Maç

Günün ilk karşılaşmasında KT Rolster, SoHwan, bonO, Kuro, Aiming ve TusiN’den oluşan kadrosu ile vadiye indi. Takım, kompozisyonunda Jayce, Olaf, Zoe, Varus ve Blitzcrank şampiyonlarını tercih etti.

Vadinin diğer tarafındaki SANDBOX Gaming ise Summit, OnFleek, FATE, Route, GorillA beşlisi ile sahaya çıktı. Takımın şampiyon tercihleri Lucian, Volibear, Syndra, Senna ve Tahm Kench’den oluştu.

Serinin ilk maçı tam 35 dakika sürdü. Oyunun sonuna dek göze çarpar bir altın üstünlüğünün oluşmadığı karşılaşmada kazananı belirleyen faktör objektif kontrolü oldu. KT Rolster, rakibine neredeyse hiç güçlendirme bırakmadı. Hem Ejder Ruhu’nu hem de Kadim Ejderi aşmayı başaran takım seride 1-0 öne geçti. Maçın en değerli oyuncusu olarak ise 4/1/7’lik Varus performansı ile Aiming seçildi.

KT Rolster – SANDBOX Gaming 2. Maç

Serinin ikinci karşılaşmasında herhangi bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. İlk maçı kazanmayı başaran KT Rolster, ikinci maç için Kennen, Lee Sin, Sylas, Aphelios ve Thresh’den oluşan bir kompozisyon kurdu.

İlk maçın mağlubu SANDBOX Gaming ise ikinci karşılaşmaya Ornn, Trundle, Orianna, Ashe ve Tahm Kench şampiyonları ile çıktı.

Serinin ikinci karşılaşması da 35 dakika sürdü. İlkine kıyasla daha tek taraflı bir mücadele izlediğimiz karşılaşmada KT Rolster, erken oyunda aldığı üstünlüğü katlayarak rakibini boğdu ve seriyi üçüncü maça uzatmadan galibiyeti cebine koydu. Maçın değerli oyuncusu olarak ise 0/3/11’lik bir Thresh performansı sergileyen TusiN seçildi.

T1 – Gen.G 1. Maç

Günün ikinci serisinde vadiye inen takımlardan T1, Canna, Cuzz, Faker, Teddy ve Effort ile rakibinin karşısına geçti. Takımın kompozisyonunu Karma, Jax, Akali, Kalista ve Rakan oluşturdu.

Vadinin diğer tarafında yer alan Gen.G’nin kadrosunu ise Rascal, Clid, Bdd, Ruler, Life beşlisi oluşturdu. Takımın kompozisyonunda Neeko, Volibear, Orianna, Ezreal ve Tahm Kench şampiyonları yer aldı.

Serinin ilk maçı 35 dakika sürdü. Orta oyuna kadar konuşmaya değer bir altın farkının oluşmadığı karşılaşmada orta oyunun sonuna doğru Gen.G, ipleri eline almaya başladı. Rakibini yavaş yavaş boğan takıma galibiyeti getiren hareket ise Life tarafından yapıldı. Rakibinin devam ettiği Alev Ejderi’ni “Dil Yarası” ile tek başına çalmayı başaran Life, takımına Alev Ruhu’nu kazandırdı. Gen.G’nin seride 1-0 öne geçmesini sağlayan karşılaşmada maçın en değerli oyuncusu 12/0/3’lük Ezreal performansı ile Ruler oldu.

T1 – Gen.G 2. Maç

Günün dördüncü karşılaşmasında herhangi bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. İlk maçtan mağlup ayrılan T1, ikinci maç için Camille, Olaf, Neeko, Ezreal ve Nautilus’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

İlk karşılaşmanın galibi Gen.G’nin şampiyon tercihleri ise Ornn, Lee Sin, Zoe, Kalista ve Leona’dan oluştu.

Seriyi bitiren karşılaşma 30 dakika sürdü. Ezici bir galibiyet izlemesek de karşılaşma da genel bir Gen.G hakimiyeti hissedildi. Dakikalar ilerledikçe altın farkı Gen.G’nin lehine artmaya devam etti. Karşılaşmanın sonunda da Gen.G, beşinci haftadaki ikinci galibiyetini elde etti. Maçın en değerli adamı ise 3/2/9’luk Zoe performansı ile Bdd oldu.

Böylece 2020 LCK Yaz Mevsimi 5. hafta 4. gün karşılaşmaları tamamlandı. Hafta, yarın gerçekleşecek SeolHaeOne Prince– Hanwha Life Gaming ve DRX – Team Dynamics karşılaşmaları ile devam edecek.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir