2020 LCK Yaz Mevsimi'nde 6. hafta 1. gün maçları tamamlandı League of Legends League of Legends Haberleri

2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 6. hafta 1. gün maçları tamamlandı

Dünya’nın en büyük League of Legends liglerinden birisine sahip olan Kore’de 2020 LCK 6. hafta 1. gün karşılaşmaları tamamlandı.

  2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 6. hafta 1. günü geride bıraktık. DRX – KT Rolster ve Team Dynamics – Gen.G serileri ile açtığımız haftanın ilk zaferi DRX’den geldi. Serinin ilk maçını KT Rolster’a veren ekip, sonraki iki maçı kazanarak liderliğini korudu. Günün ikinci serisi olan Team Dynamics – Gen.G serisinde ise ligin üst sıralarında bulunan Gen.G, seriyi üçüncü maça uzatmadan galibiyeti elde etmeyi başardı.

LCK 2020 Yaz Mevsimi 6. Hafta 1. Gün Sonuçları:

  • DRX| 2 – 1 | KT Roslter
  • Team Dynamics| 0 – 2 | Gen.G

 

DRX – KT Rolster 1. Maç

Günün ilk karşılaşmasında vadiye inen takımlardan DRX’in beşlisi Doran, Pyosik, Shovy, Deft ve Keria’dan oluştu. Takım, kompozisyonunda Camille, Lee Sin, Galio, Senna ve Wukong şampiyonlarını tercih etti.

Vadinin diğer tarafındaki KT Rolster ise SoHwan, bonO, Kuro, Aiming, TusiN beşlisi ile sahaya çıktı. Takımın kompozisyonu Vladmir, Olaf, Twisted Fate, Aphelios ve Nautilus şampiyonlarından oluştu.

Günün ilk karşılaşması tam 30 dakika sürdü. Oldukça yavaş bir erken oyun izlediğimiz karşılaşmada 17. dakikaya kadar skor sesi çıkmadı. İlk kanın döküldüğü takım savaşından üstünlükle çıkmayı başaran KT Roslter, bu üstünlüğünü devam ettirdi ve seride 1-0 öne geçti. Maçın en değerli oyuncusu olarak ise 6/0/2’lik Aphelios performansı ile Aiming seçildi.

DRX – KT Rolster 2. Maç

Serinin ikinci maçında herhangi bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. İlk maçı kaybeden DRX, ikinci maç için Camille, Sejuani, Azir, Ezreal ve Bard şampiyonlarını tercih etti.

İlk maçtan zaferle ayrılan KT Roslter ise kompozisyonunu Kennen, Lee Sin, LeBlanc, Aphelios ve Nautilus şampiyonlarından oluşturdu.

Serinin ikinci karşılaşması 32 dakikada bitti. Erken oyunun sonuna kadar üstünlük yakalayan bir taraf olmadı. Orta oyuna geçişte gaza basan tarafın maçı kapatacağı bir maç olacağı belliydi ki öyle de oldu. Orta oyunda vitesi arttıran DRX, seriyi eşitlemeyi başardı. Maçın en değerli oyuncusu ise 9/1/4’lük Camille performansı ile Doran oldu.

DRX – KT Rolster 3. Maç

Serinin son karşılaşmasında da takımlar, aynı oyuncular ile vadiye indiler. İkinci maçı kazanarak durumu eşitleyen DRX, son maç için Jayce, Trundle, Azir, Ezreal ve Bard tercihlerinde bulundu.

İkinci maçın mağlubu KT Rolster ise Kennen, Olaf, Karma, Aphelios, Blitzcrank şampiyonlarını tercih etti.

Seriyi bitiren maç tam 30 dakika sürdü. DRX’in, erken oyunda aldığı üstünlüğü giderek arttırdığı bir maç izlesek de maçın galibini belirleyen ana etmen kesinlikle Keria’ydı. Başarılı Bard oyunuyla gözleri üstüne çeken destek, takımının maçı kazanmasında büyük rol oynadı. Maçın en değerli oyuncusu ise tahmin edebileceğiniz gibi 2/1/18’lik Bard oyunuyla Keria oldu.

Team Dynamics – Gen.G 1. Maç

Günün ikinci serisinde vadiye inen takımlardan Team Dynamics’in kadrosu Rich, Beyond, Kuzan, deokdam ve GuGer’den oluştu. Takım, Aatrox, Olaf, Corki, Aphelios ve Braum şampiyonlarını tercih etti.

Serideki diğer takım olan Gen.G ise Rascal, Clid, Bdd, Ruler, Life beşlisi ile vadiye indi. Takımın kompozisyonu Renekton, Volibear, Azir, Kalista ve Alistar’dan oluştu.

37 dakika süren maç, neredeyse tamamen Gen.G üstünlüğü ile geçti. Team Dynamics, objektiflerde birkaç şey başarmış olsa da oyundaki geri kalan tüm elementlerde rakiplerinin ağır bir üstünlüğü vardı. Bu üstünlük sayesinde de seride öne geçmeyi başardılar. Maçın en değerli oyuncusu olarak 0/1/7’lik Alistar performansı ile Life seçildi.

Team Dynamics – Gen.G 2. Maç

Serinin ikinci karşılaşmasında bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. İlk maçın mağlubu Team Dynamics, ikinci karşılaşma için Kennen, Trundle, Sylas, Aphelios ve Sett’ten oluşan bir kompozisyon kurdu.

İlk maçtaki galibiyeti ile seride öne geçen Gen.G’nin şampiyon tercihleri ise Camille, Lee Sin, Twisted Fate, Kalista ve Leona’dan oluştu.

Serinin ikinci maçı 26 dakika sürdü. İlkinin aksine oldukça kısa süren karşılaşma tamamen Gen.G hakimiyetinde geçti. Rakibine şans tanımayan takım, böylece seriyi üçüncü maça taşımadan galibiyeti elde etmiş oldu. Maçın en değerli oyuncusu olarak ise 0/2/17’lik Leona performansı ile Life seçildi.

Böylece 2020 LCK Yaz Mevsimi 6. hafta 1. gün karşılaşmaları tamamlandı. Hafta, yarın gerçekleşecek SANDBOX Gaming– DAMWON Gaming ve Afreeca Freecs – SeolHaeOne Prince karşılaşmaları ile devam edecek.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir