2020 LCK Yaz Mevsimi'nde 6. hafta 3. gün maçları tamamlandı League of Legends League of Legends Haberleri

2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 6. hafta 3. gün maçları tamamlandı

Dünya’nın en büyük League of Legends liglerinden birisine sahip olan Kore’de 2020 LCK 6. hafta 3. gün karşılaşmaları tamamlandı.

  2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 6. hafta 3. günü geride bıraktık. T1 – Hanwha Life Gaming ve DRX – Gen.G serilerini izlediğimiz günün ilk zaferi T1’dan geldi. Rakibi Hanwha Life Gaming’in seride 1-0 öne geçmesini umursamayan T1, kalan iki maçı üst üste kazanarak serinin galibi olmayı başardı. Günün diğer serisinde ise DRX, çekişmeli geçen üç maçın ardından liderliğini korumayı başardı.

LCK 2020 Yaz Mevsimi 6. Hafta 3. Gün Sonuçları:

T1| 2 – 1 | Hanwha Life Gaming

DRX| 2 – 1 | Gen.G

 

T1 – Hanwha Life Gaming 1. Maç

Günün açılışını yaptığımız karşılaşmada yer alan takımlardan T1, Canna, Cuzz, Faker, Teddy, Effort beşlisi ile vadiye indi. Takım, şampiyon tercihlerini Quinn, Sett, Zoe, Xayah ve Nautilus’dan yana kullandı.

Karşılaşmadaki diğer takım olan Hanwha Life Gaming’in kadrosu ise DuDu, Haru, Mireu, Viper ve Lehends’den oluştu. Takım, kompozisyonunda Renekton, Nidalee, Galio, Ezreal ve Bard şampiyonlarına yer verdi.

Günün ilk karşılaşması tam 30 dakika sürdü. Oldukça yavaş başlayan maçta ilk kanın akması 18. Dakikayı buldu. Karşılaşmada Hanwha Life Gaming’in karşılık vermeyi başardığı durumlar görsek de genel olarak ipler T1’ın elindeydi. Yine de ipleri ellerinde tutmaları, zaferi elde etmeleri için yeterli olmadı. Hanwha Life Gaming, yaptıkları başarılı bir takım savaşının ardından maçı kapattı. Maçın en değerli oyuncusu ise 2/1/4’lük Galio performansı ile Mireu oldu.

T1 – Hanwha Life Gaming 2. Maç

Serinin ikinci karşılaşmasında bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. İlk maçın mağlubu T1, ikinci maç için Camille, Volibear, Zoe, Ashe ve Pantheon’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

Seriye galibiyetle başlayan Hanwha Life Gaming’in şampiyon tercihleri ise Renekton, Lee Sin, Karma, Aphelios ve Nautilus’dan oluştu.

25 dakika süren, serinin ikinci karşılaşmasında dominant bir T1 performansı izledik. Hanwha Life Gaming her ne kadar, tıpkı bir önceki maçtaki gibi, güzel karşılıklar vermeyi başarsa da kendilerine zaferi getirecek takım savaşını bulmayı başaramadılar. Böylece T1, seride durumu eşitlemiş oldu. Maçın en değerli oyuncusu olarak ise 6/0/4’lük Camille performansı ile Canna seçildi.

T1 – Hanwha Life Gaming 3. Maç

Seriyi bitiren maçta takımlar, herhangi bir oyuncu değişikliği yapmadı. İkinci karşılaşmayı kazanarak durumu eşitleyen T1, son maç için Camille, Karthus, Sett, Miss Fortune ve Nautilus şampiyonlarını tercih etti.

Hanwha Life Gaming’in son maç kompozisyonunda ise Mordekaiser, Olaf, Sylas, Ezreal ve Bard şampiyonları yer aldı.

Serinin son karşılaşması tam 26 dakika sürdü. Önceki maça oldukça benzeri bir karşılaşma ile seri sona erdi. T1, oyunun neredeyse her bölümünde Hanwha Life Gaming’e üstünlük kurmayı başardı. Böylece günün ilk kazananı oldu. Maçın adamı olarak ise 5/0/6’lık Karthus performansı ile Cuzz seçildi.

DRX – Gen.G 1. Maç

Günün ikinci serisinde vadiye inen takımlardan DRX’in kadrosu Doran, Pyosik, Chovy, Deft ve Keria’dan oluştu. Takım, kompozisyonunda Camille, Volibear, Galio, Ezreal ve Bard şampiyonlarını tercih etti.

Seride mücadele eden diğer takım olan Gen.G ise Rascal, Clid, Bdd, Ruler, Life beşlisi ile vadiye indi. Takımın şampiyon tercihleri Ornn, Lee Sin, Zoe, Ashe ve Leona’dan oluştu.

Serinin ilk karşılaşması tam 36 dakika sürdü. Pinpon maçlarını aratmayan karşılaşmada üstünlük dakikalar ilerledikçe bir takımdan diğerine geçip durdu. Karşılaşmanın galibini ise alt nehirde yapılan takım savaşı belirledi. Chovy, yaptığı ses getiren oyun ile birlikte hem takım savaşını hem de oyunu takımına kazandırdı. Maçın en değerli oyuncusu ünvanını da 6/3/9’luk Galio performansı ile kapmayı başardı.

DRX – Gen.G 2. Maç

Serinin ikinci karşılaşmasında herhangi bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. İlk maçı kazanmayı başaran DRX, ikinci maç için Karma, Ekko, Sett, Xayah ve Gragas’dan oluşan bir kompozisoyn kurdu.

Seride 1-0 geriye düşen Gen.G’nin şampiyon tercihleri ise Camille, Sejuani, Twisted Fate, Ashe ve Braum’dan oluştu.

Serinin ikinci karşılaşması 32 dakikada sona erdi. İlk karşılaşmaya oldulça benzer bir şekilde ilerleyen maçta yine ipler bir takımın elinde kalmadı ve yine alt nehirdeki savaş, kazananı belirledi. Önceki karşılaşmadan farklı olan tek şey, nehir savaşını kazanan DRX’in maçı kaybetmesiydi. Ruler ve Life, nehirde diğer takımı oyalarken Gen.G’nin geri kalan üyeleri, rakip Nexus’u yıkmayı başardı. Maçın en değerli oyuncusu ise 2/1/10’luk Sejuani performansı ile Clid oldu.

DRX – Gen.G 3. Maç

Günün son karşılaşmasında takımlardan bir oyuncu değişikliği gelmedi. İkinci maçın mağlubu DRX, üçüncü maç için Kennen, Lee Sin, Twisted Fate, Xayah ve Rakan’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

İkinci karşılaşmayı kazanarak durumu eşitleyen Gen.G’nin şampiyon tercihleri ise Camille, Sejuani, Azir, Ashe ve Braum’dan oluştu.

Serinin son maçı 38 dakikada bitti. Tıpkı diğer maçlar gibi çekişmeli geçen maç yine tığkı diğer maçlar gibi hızlı bir takım savaşı sonucunda sona erdi. DRX, kaybetmiş gibi gözüktükleri takım savaşını başarılı bir Kennen ultisi ile kazanarak rakibin Nexus’unu yıkmayı başardı. Maçın en değerli oyuncusu olarak ise 5/2/4’lük Kennen performansı ile Doran seçildi.

Böylece 2020 LCK Yaz Mevsimi 6. hafta 3. gün karşılaşmaları tamamlandı. Hafta, yarın gerçekleşecek SeolHaeOne Prince – SANDBOX Gaming ve KT Rolster – Team Dynamics karşılaşmaları ile devam edecek.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir