2020 LCK Yaz Mevsimi'nde 7. hafta 1. gün maçları tamamlandı League of Legends League of Legends Haberleri

2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 7. hafta 1. gün maçları tamamlandı

Dünya’nın en büyük League of Legends liglerinden birisine sahip olan Kore’de 2020 LCK 7. hafta 1. gün karşılaşmaları tamamlandı.

  2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 7. hafta 1. günü geride bıraktık. Günün ilk serisinde Hanwha Life Gaming’in, kötü gidişatını devam ettirdiğini gördük. Afreeca Freecs, rakibini iki kısa oyunla mağlup ederek haftanın ilk galibiyetini almayı başardı. Günün ikinci serisinde ise DAMWON Gaming, iki dominant oyun ile birlikte ligin zirvesindeki DRX’i devirmeyi başardı.

LCK 2020 Yaz Mevsimi 7. Hafta 1. Gün Sonuçları:

Afreeca Freecs| 2 – 0 | Hanwha Life Gaming

DRX| 0 – 2 | DAMWON Gaming

 

Afreeca Freecs – Hanwha Life Gaming 1. Maç

Günün ilk karşılaşmasında vadiye inen takımlardan Afreeca Freecs’in kadrosu Kiin, Spirit, Fly, Mystic vve Ben’den oluştu. Takım, kompozisyonunda Mordekasier, Volibear, Orianna, Ashe ve Nautilus şampiyonlarını tercih etti.

Vadinin diğer tarafındaki Hanwfa Life Gaming ise DuDu, Haru, Mireu, Viper, Lehends beşlisi ile birlikte mücadele etti. Takımın kompozisyonu Aatrox, Olaf, Karma, Aphelios ve Taric’den oluştu.

Günün ilk maçı 26 dakikada sona erdi. Yaz Mevsimi’nin başından beriş kötü bir performans gösteren Hanwha Life Gaming bu maçta da pek bir şey yapamadı. Haritadaki tüm üstünlükleri rakibine kaptıran takım, seride 1-0 geriye düştü. Maçın en değerli oyuncusu, 3/1/6’lık Mordekaiser performansı ile Kiin oldu.

Afreeca Freecs – Hanwha Life Gaming 2. Maç

Serinin ikinci karşılaşmasında bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. İlk maçı kazanarak seride öne geçmeyi başaran Afreeca Freecs, ikinci karşılaşma için Mordekaiser, Sett, Zoe, Ashe ve Tahm Kench’den oluşan bir kompozisyon kurdu.

İlk maçın mağlubu Hanwha Life Gaming’in şampiyon tercihleri ise Renekton, Nidalee, Azir, Kalista ve Rakan’dan oluştu.

Serinin ikinci maçı 24 dakika sürdü. İlk karşılaşmadan daha kısa sürede bitmesine rağmen Hanwha Life Gaming’in daha fazla yaşam belirtisi gösterdiği bir maç oldu. Yine de bu durum, Afreeca Freecs’in dominant bir oyun ile seriyi ikinci karşılaşmada bitirmesini engelelyemedi. Maçın en değerli oyuncusu olarak 0/0/11’lik Sett performansi ile Spirit seçildi.

DRX – DAMWON Gaming 1. Maç

Günün ikinci serisine çıkan takımlardan DRX’in kadrosu Doran, Pyosik, Chovy, Deft ve Keria’dan oluştu. Takım, Jayce, Trundle, Camille, Heimerdinger ve Senna’dan oluştu.

Vadideki diğer takım olan DAMWON Gaming’in kadrosunda ise Nuguri, Canyon, ShowMaker, Ghost ve BeryL yer aldı. Takım, kompozisyonunda Kennen, Sett, Zoe, Aphelios ve Thresh şampiyonlarını tercih etti.

Serinin ilk maçı tam 29 dakika sürdü. DAMWON Gaming’in, ligin birincisini yerle bir ettiği bir karşılaşma izledik. Takım, DRX’in hiçbir şey yapmasına izin vermeden maçı kapattı. Karşılaşmanın sonunda skor tablosu 28-3, altın farkı ise 15,000’in üzerindeydi. Bu dominant maçın en değerli oyuncusu 9/0/11’lik Sett performansı ile Canyon oldu.

DRX – DAMWON Gaming 2. Maç

Serinin ikinci karşılaşmasında bir oyuncu değişikliği sesi gelmedi. İlk maçı çok ağır bir şekilde kaybeden DRX’in ikinci maç için kurduğu kompozisyon renekton, Olaf, Twisted Fate, Xayah ve Rakan’dan oluştu.

Ciddi bir dominasyon ile seride öne geçen DAMWON Gaming ise Camille, Karthus, Galio, Senna ve Tahm Kench şampiyonlarını tercih etti.

Günün son karşılaşması 27 dakikada sona erdi. Bir önceki kadar ağır bir dominasyon görmesek de oyunun ipleri yine DAMWON Gaming’in elindeydi. Oyunun başından sonuna kadar tüm objektifleri elde eden DAMWON Gaming, ligin tepesindeki DRX’i devirmeyi başardı. Maçın en değerli oyuncusu olarak ise 5/1/8’lik Galio performansı ile ShowMaker oldu.

Böylece 2020 LCK Yaz Mevsimi 7. hafta 1. gün karşılaşmaları tamamlandı. Hafta, yarın gerçekleşecek KT Rolster – T1 veTeam Dynamics – SANDBOX Gaming karşılaşmaları ile devam edecek.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir