2020 LCK Yaz Mevsimi'nde 8. hafta 1. gün maçları tamamlandı League of Legends League of Legends Haberleri

2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 8. hafta 1. gün maçları tamamlandı

Dünya’nın en büyük League of Legends liglerinden birisine sahip olan Kore’de 2020 LCK 8. hafta 1. gün karşılaşmaları tamamlandı.

  2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 8. hafta 1. günü geride bıraktık. Günün ilk serisinde DAMWON Gaming ve Gen.G karşı karşıya geldi. Ligin üst sıralarında bulunan iki takımın karşılaşmasından zaferle ayrılan ekip DAMWON Gaming oldu. Günün ikinci serisi olan T1 – SeolHaeOne Prince serisinde ise T1, seriyi üçüncü maça uzatmadan galibiyeti elde etmeyi başardı.

LCK 2020 Yaz Mevsimi 8. Hafta 1. Gün Sonuçları:

DAMWON Gaming| 2 – 1 | Gen.G

T1| 2 – 0 | SeolHaeOne Prince

 

DAMWON Gaming – Gen.G 1. Maç

Ligin üst sıralarını ilgilendiren karşılaşmada vadiye inen takımlardan DAMWON Gaming’in kadrosu Nuguri, Canyon, ShowMaker, Ghost ve BeryL’den oluştu. Takım, kompozisyonunda Jayce, Nidalee, Sett, Ashe ve Poppy şampiyonlarına yer verdi.

Vadinin diğer tarafındaki Gen.G ise Rascali Clid, Bdd, Ruler, Life beşlisi ile birlikte mücadele etti. Takım, Karma, Lee Sin, Zoe, Kalista ve Gragas’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

Günün ilk karşılaşması 26 dakikada sona erdi. Baştan sona DAMWON Gaming üstünlüğünün hissedildiği karşılaşmada Gen.G, kendi hatalarının kurbanı oldu. Oyun bitiminde rakibin iki oyuncusunu ısrarla kovalamaları, kendi Nexus’larının düşüşünü beraberinde getirdi. Maçın en değerli oyuncusu olarak 5/0/3’lük Nidalee oyunuyla Canyon seçildi.

DAMWON Gaming – Gen.G 2. Maç

Günün ikinci karşılaşmasında herhangi bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. İlk maçı kazanarak seride öne geçen DAMWON Gaming, ikinci maç için Gnar, Olaf, Zoe, Ezreal ve Bard’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

İlk maçın mağlubu Gen.G’nin kompozisyonunu ise Renekton, Volibear, Karma, Ashe, Lulu şampiyonları oluşturdu.

Serinin ikinci karşılaşması tam 30 dakika sürdü. Oyunun başlarına tam bir eşitlik hakimkem Okyanus Ejderi için yapılan savaş, ipleri Gen.G’nin eline verdi. Gidişatı kontrol eden takım olan Gen.G, bu fırsatı iyi değerlendirerek seride durumu eşitlemeyi başardı. Maçın en değerli oyuncusu olarak 6/1/0’lik Renekton performansı ile Rascal seçildi.

DAMWON Gaming – Gen.G 3. Maç

Serinin son karşılaşmasında da takımlardan bir oyuncu değişikliği gelmedi. İkinci maçta rakibine mağlup olan DAMWON Gaming, son maç için Jayce, Karthus, Twisted Fate, Kalista ve Alistar şampiyonlarını tercih etti.

İkinci karşılaşmayı kazanarak Seriyi eşitleyen Gen.G’nin kompozisyonu ise Irelia, Nocturne, Galio, Ezreal ve Tahm Kench’den oluştu.

Serinin son maçı 25 dakikada bitti. Hem karşılaşmanın hem de serinin kazananı, dokuzuncu dakikiada belli olmuştu bile. DAMWON Gaming, rakibin tüm üyelerini öldürerek maçın aşağı yukarı nasıl geçeceğini göstermişti zaten. Böylece DAMWON Gaming, haftanın ilk galibi oldu. Maçın en değerli oyuncusu olarak ise 5/3/11’lik Karthus performansı ile Canyon seçildi.

T1 – SeolHaeOne Prince 1. Maç

Günün ikinci serisinde vadiye inen takımlardan T1, Canna, Cuzz, Clozer, Teddy, Effort beşlisi ile birlikte mücadele etti. Takımın kompozisyonu Vladmir, Volibear, Sylas, Ezreal ve Sett’den oluştu.

Karşılaşmanın diğer takımı olan SeolHaeOne Prince ise ikssu, Kuma, Mickey, HyBriD, Secret beşlisi ile vadiye indi. Takım, kompozisyonunda Illaoi, Olaf, LeBlanc, Caitlyn ve Bard şampiyonlarına yer verdi.

26 dakika süren karşılaşmada T1, rakibini yerle bir etti. SeolHaeOne Prince’e hiçbir şekilde şans vermeyen takım, 16-1’lik bir skor tablosu ile karşılaşmayı kazanmayı başardı. Maçın en değerli oyuncusu ise 2/1/4’lük Sett performansı ile Effort oldu.

T1 – SeolHaeOne Prince 2. Maç

Serinin ikinci karşılaşmasında SeolHaeOne Prince, HyBrid, Secret yerine Trigger, Mia ikilisi ile çıktı. İlk maçı kazanmayı başaran T1, ikinci maç için Jayce, Sett, Zoe, Ezreal ve Leona şampiyonlarını tercih etti.

Seriye mağlubiyetle başlayan SeolHaeOne Prince’in kompozisyonu ise Karma, Lee Sin, Syndra, Ashe ve Pantheon’dan oluştu.

Günün son karşılaşması 30 dakikada sonlandı. Bir önceki kadar dramatik bir maç olmasa da karşılaşmanın ipleri yine T1’ın ellerindeydi. Başarılı takım savaşları, objektif kontrolü ve altın üstünlüğünün yardımı ile kolay bir galibiyet elde ettiler. İkinci maçın en değerli oyuncusu ise 10/2/12’lik Ezreal performansı ile Teddy oldu.

Böylece 2020 LCK Yaz Mevsimi 8. hafta 1. gün karşılaşmaları tamamlandı. Hafta, yarın gerçekleşecek Afreeca Freecs – Team Dynamics ve KT Rolster – Hanwha Life Gaming karşılaşmaları ile devam edecek.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir