2020 LCK Yaz Mevsimi'nde 9. hafta 3. gün maçları tamamlandı League of Legends League of Legends Haberleri

2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 9. hafta 3. gün maçları tamamlandı

Dünya’nın en büyük League of Legends liglerinden birisine sahip olan Kore’de 2020 LCK 9. hafta 3. gün karşılaşmaları tamamlandı.

  2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 9. hafta 3. günü geride bıraktık. Team Dynamics – DAMWON Gaming ve Afreeca Freecs – SANDBOX Gaming serilerini izlediğimiz günün ilk serisinde DAMWON Gaming, seriyi üçüncü maça uzatmadan bir puanı cebine indirmeyi başardı. Günün ikinci serisinde ise kazanan, üçüncü maçın sonunda Afreeca Freecs oldu.

LCK 2020 Yaz Mevsimi 9. Hafta 3. Gün Sonuçları:

Team Dynamics| 0 – 2 | DAMWON Gaming

Afreeca Freecs| 2 – 1 | SANDBOX Gaming

 

Team Dynamics – DAMWON Gaming 1. Maç

Günün ilk karşılaşmasında vadiye inen takımlardan Team Dynamics’in kadrosu Rich, Beyond, Kuzan, deokdam, GuGer beşlisinden oluştu. Takım, kompozisyonunda Lucian, Rek’Sai, Zoe, Ashe ve Thresh’e yer verdi.

Vadinin diğer tarafındaki DAMWON Gaming ise Nuguri, Canyon, ShowMaker, Ghost, BeryL beşlisi ile birlikte mücadele etti. Takım, Renekton, Nidalee, Azir, Senna ve Leona şampiyonlarını tercih etti.

Günün ilk karşılaşması tam 27 dakika sürdü. DAMWON Gaming’in üstünlüğünün hissedildiği karşılaşmada Team Dynamics, her ne kadar cevaplar üretmeye çalışsa da ligin tepesindeki rakibine diş geçiremedi. DAMWON Gaming’in seride öne geçtiği maçın en değerli oyuncusu 4/2/7’lik Nidalee performansıyla Canyon oldu.

Team Dynamics – DAMWON Gaming 2. Maç

Günün ikinci karşılaşmasında herhangi bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. İlk maçın mağlubu Team Dynamics, ikinci maç için Gangplank, Trundle, Zoe, Ashe ve Lux’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

İlk maçtan zaferle ayrılarak seride öne geçen DAMWON Gaming ise kompozisyonunda Renekton, Nidalee, Jayce, Ezreal ve Karma’ya yer verdi.

Serinin ikinci karşılaşması 22 dakikada sona erdi. Bir öncekine göre, DAMWON Gaming’in üstünlüğünün çok daha ağır hissedildiği karşılaşma aynı zamanda serinin son maçı oldu. Maçın en değerli oyuncusu olarak, 10/1/3’lük Renekton performansıyla Nuguri seçildi.

Afreeca Freecs – SANDBOX Gaming 1.Maç

Günün diğer serisinde vadiye inen takımlardan Afreeca Freecs’in kadrosu Kiim, Spirit, Fly, Mystic ve Ben’den oluştu. Takım, kompozisyonunda Akali, Trundle, Syndra, Caitlyn ve Lux’a yer verdi.

Vadinin diğer tarafındaki SANDBOX Gaming ise Summit, OnFleek, FATE, Route, GorillA beşlisi ile sahaya çıktı. Takım, Sett, Volibear, Orianna, Senna ve Nautilus şampiyonlarını tercih etti.

Serinin ilk karşılaşması tam 36 dakika sürdü. İki tarafın da kazanmak için oynadığı maçta galibi belirleyen, takım savaşlarındaki performans oldu. Afreeca Freecs, başarılı takım savaşları ile seride öne geçmeyi başardı. Maçın adamı olarak ise 3/2/10’luk Trundle performansıyla Spirit seçildi.

Afreeca Freecs – SANDBOX Gaming 2.Maç

Serinin ikinci karşılaşmasında herhangi bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. İlk maçtan galibiyetle ayrılan Afreeca Freecs, ikinci maç için Quinn, Volibear, Lux, Jhin ve Nautilus’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

İlk maçım mağlubu SANDBOX Gaming ise Jayce, Sett, Azir, Caitlyn ve Braum şampiyonlarını tercih etti.

Serinin ikinci karşılaşması 37 dakikada sona erdi. İlk maçın bir kopyası gibi gözüken karşılaşmada bu sefer SANDBOX Gaming’in üstün olduğu bir senaryo izledik. Başarılı bir oyun ile birlikte seriyi eşitlemeyi başardı SANDBOX Gaming. Maçın adamı, 2/2/6’lık Jayce performansıyla Summit oldu.

Afreeca Freecs – SANDBOX Gaming 3.Maç

Günün son karşılaşmasında da takımlardan bir oyuncu değişikliği haberi gelmedi. İkinci karşılaşmanın mağlubu Afreeca Freecs, üçüncü maç için Renekton, Lillia, Twisted Fate, Caitlyn ve Lux’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

İkinci maç ile birlikte seriyi eşitlemeyi başaran SANDBOX Gaming ise Ornn, Sett, Syndra, Jhin ve Karma şampiyonlarını tercih etti.

Serinin son karşılaşması tam 38 dakika sürdü. Serideki diğer maçlar gibi, başarılı takım savaşı yapanın kazandığı karşılaşmada yüzü gülen taraf Afreeca Freecs oldu. Maçın adamı olarak ise 4/2/10’luk Lillia performansı ile Spirit seçildi.

Böylece 2020 LCK Yaz Mevsimi 9. hafta 3. gün karşılaşmaları tamamlandı. Hafta, yarın gerçekleşecek Hanwha Life Gaming – Gen.G ve DRX – SeolHaeOne Prince karşılaşmaları ile devam edecek.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir