League of Legends League of Legends Haberleri

2021 Yaz Mevsimi Şampiyonu Galatasaray!

League of Legends Şampiyonluk Ligi 2021 Yaz Mevsimi Şampiyonu belli oldu

2021 Yaz Mevsimi’nde Galatasaray Esports normal sezondaki başarılı performansının ardından playofflara da favori takım olarak girmişti. Normal sezon liderliği sonrası playofflara direkt olarak yarı finalden başlamayı hak eden Galatasaray, yarı finalde Beşiktaş Espor’u 3-1, finalde de Nasr Turkey’i 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek tarihinde ilk defa League of Legends Şampiyonluk Ligi’nde şampiyonluk elde etti ve global bir turnuvaya gitmeye hak kazandı.

2021 Yaz Mevsimi Finali’nin en değerli oyuncusu Bolulu

Ligde en çok şampiyonluk kazanmış ve globalde ülkemizi en çok temsil etmiş oyunculardan biri olan Bolulu, bu finali de boş geçmedi ve takımının en değerli oyuncusu olmayı başardı. Bolulu, Nasr Turkey’e karşı ilk maç Sylas tercihinde bulundu. Sylas ile hiç ölmeden karşılaşmayı 6/0/5 KDA ile tamamladı. İkinci maçta da Azir seçimiyle galibiyette net rol oynadı. Yine ölmemeyi başaran Bolulu ikinci maçı 5/0/8 KDA ile tamamladı.

Şampiyonluk Syndra ile geldi

Son karşılaşmada ise Syndra seçimiyle rüzgarı da arkasına alan Bolulu, koridorunu hızlı bir şekilde kazandı. Yan koridorlara da yardımlarıyla, takımını öne geçirmede rol oynayan başarılı oyuncu 2/2/9 KDA ile son maçı da tamamladı ve finallerin den değerli oyuncusu olmayı başardı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir