Kategoriler: Gündem

Sahibinden.com’a Erişilemiyor

Sahibinden.com’a Ulaşılamıyor: Teknik Sorunlar mı, Yoksa Domain Kaybı mı?

Sahibinden açık mı yoksa kapalı mı? Sahibinden.com’a neden erişilemiyor? Sahibinden.com domain hakkını kaybetti mi? Tüm internet kullanıcıları bu soruları soruyor. Sahibinden.com’da yaşanan erişim sorunlarıyla ilgili tüm gelişmeleri sizin için hazırladık.

Türkiye’nin önde gelen ilan platformlarından Sahibinden.com, gece yarısından bu yana erişim sorunları yaşıyor. Kullanıcılar, geçici bir durum olduğunu umarken, sorunun çözülmemesi kafa karışıklığına yol açtı. Sorunun kaynağı konusunda farklı iddialar dolaşmaya başladı. Sahibinden.com’un domainini kaybettiği iddia edildi.

Sahibinden.com’a erişilememe nedeni domain kaybı mı?

Yayılan iddialar arasında, Sahibinden.com’un domain süresinin dolması ve bu domainin başka bir tarafından satın alınmış olabileceği yer alıyor. Ancak bu iddiaların doğruluğunu kesinleştirmek şu an için mümkün değil. Domain sorgulaması, “clientHold” statüsünde olduğunu gösteriyor.

Sahibinden domain adresini kaybetti mi?

Sahibinden.com’a neden erişilemiyor?

ClientHold, bir domain kaydının geçici olarak askıya alındığını belirtir. Bu durum, ödeme güncellemelerinin yapılmaması veya domain süresinin dolması gibi sebeplerle gerçekleşebilir. “ClientHold” statüsüne alınan bir domain, web sitesi ve e-posta hizmetlerini kullanılamaz hale getirir. Bu durum, Sahibinden.com için ödeme sorunları veya yasal meseleler anlamına gelebilir. En kötü ihtimalle, şirket içi e-posta sistemlerinin de çalışmadığı düşünülebilir.

Sahibinden.com, erişim sorunuyla ilgili Instagram hesabından kısa bir açıklama yayınladı.

Sahibinden.com’dan net bir açıklama yok

Domainin başka biri tarafından satın alınıp alınmadığı veya başka bir teknik sorunun mu söz konusu olduğu konusunda net bir bilgi bulunmuyor. Ancak Sahibinden.com gibi köklü bir platformun uzun süredir erişilemez olması endişe verici. Şirketin Instagram hesabından yapılan açıklamada, alan adı şirketiyle yaşanan teknik sorunlara değinildi.

Sahibinden’e VPN ile girilebiliyor mu?

Sahibinden.com’da yaşanan erişim sorununun ardından, Sahibinden’e VPN ile giriliyor mu sorusu akıllara geldi. Fakat şimdilik Sahibinden’e VPN ile de girilemiyor. Dolayısıyla, bu durum Sahibinden erişim sorununun ülkemizle alakalı olmadığını gösteriyor. Sahibinden’e dünya genelinde erişim sorunu yaşanıyor.

Heyecan verici oyun dünyasının son haberleri, yapay zeka alanındaki en son gelişmeler ve çok daha fazlası için tek adresiniz 5mid! İçeriklerimizle her zaman en önde olun. Hemen www.5mid.com adresini ziyaret edin ve güncel bilgilerin tadını çıkarın!

Sahibinden.com erişim sorunu için takipte kalın

Sahibinden.com’a neden erişilemiyor? Sahibinden.com erişim sorununa ne neden oldu? Tüm bu soruların cevabı için haberimizi takip edin. Sahibinden.com erişim problemi oldukça anlık olarak sizlere güncelleme yapacağız.

Sahibinden.com domaini geri alınabilir mi? | Güncelleme 13:35

Sahibinden.com domaininin son durumu

Sahibinden.com erişim sorunuyla ilgili Sahibinden firmasının domainini kaybettiği iddia edilmişti. Saatler ilerledikçe Sahibinden.com domaini hakkında yeni gelişmeler ortaya çıktı. Sahibinden.com domaini şimdilik geri alınabilir bir durumda olduğu iddia edildi. Fakat süreç 24 saat kadar sürebilir. Sahibinden.com ölçeğinde bir marka için bu tür bir domain sorunu büyük bir ziyaretçi kaybı anlamına geliyor. Sahibinden.com’un domaini geri alıp alamayacağını ve Sahibinden’in ne zama erişime açılacağını bekleyip göreceğiz.

Şirketten Yalanlama

Sahibinden yetkilileri dakikalar önce, alan adının başka bir firma tarafından satın alındığı iddialarını yalanladı. Konu çözüldüğünde bilgilendirme yapılacağını paylaştı.

 

Yeni gelişmeler oldukça sizlerle paylaşacağız. Takipte kalın.

Faik Taşcı: Yapay zeka ve teknolojik alandaki gelişmeleri takip edip, en önemli olanları 5mid'de paylaşıyorum.