2022 Epic Games Yılbaşı Tatili İndirimleri mix Oyun

2022 Epic Games Yılbaşı Tatili İndirimleri

2022 yılının bitmesine yakın Epic Games, oyuncuları için güzel haberlerle geldi. Epic Games Yılbaşı İndirimleri 15 Aralık itibariyle başladı. Şirketten yapılan açıklamayla, “Her sene olan oyun indirimleri bu senede birçok oyun için devam ediyor.”

FIFA 23

FİFA 23

Her yıl ‘’ En Çok Satan Spor Oyunu’’ ödülüne sahip FIFA bu sene de bu ödüle sahip oldu. Oyun çok büyük kitlelere hitap etse de bazı oyuncular tarafından ‘’her yıl ısıtılıp piyasaya sürülen ‘’ olarak görülmekte. FIFA 23 Epic Games Yılbaşı İndirimleri kapsamında indirime giren en iyi oyunların başında geliyor.

FIFA 23 satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Normal Fiyatı : 699,99 TL
İndirimli Fiyatı : 279,99 TL

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 grafikleri, hikayesi, açık dünyası ve online modu ile çok fazla ilgi görmüştü. Bazı oyuncular GTA V’in ‘’kovboy temalı’’ versiyonuyken bazı oyuncular ise GTA V’ten daha üstün bir oyun olarak gördüler.

Red Dead Redemption 2 satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Normal Fiyatı : 299 TL
İndirimli Fiyatı : 98,67 TL

 Far Cry 6

far cry 6

Ubisoft, yine oyuncularını şaşırtmayıp Far Cry serisine güzel bir oyun daha ekledi. Far Cry 6 hem hikayesi hem de grafikleriyle oyuncular arasında konuşulacak bir oyun oldu. Bu hafta indirimli oyunlar arasına Far Cry 6 da dahil oldu.

Far Cry 6 satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Normal Fiyatı : 269 TL
İndirimli Fiyatı : 88,77 TL

Sifu

sifu

Sifu yayınlandıktan bir hafta dolmadan yarım milyon oyuncuya ulaştı. Özellikle yayıncıların çok fazla oynadığı bu oyun yakın dövüşçü genç, bir Kung-Fu öğrencisini kontrol ediyor.

Sifu satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Normal Fiyatı : 163 TL
İndirimli Fiyatı : 114,10 TL

Marvel’s Spider-Man Remastered

marvel spiderman remastered

Sony, Marvel’s Spider-Man Remastered’ın bilgisayar platformunda en hızlı satış yapan oyunları olduğunu duyurdu. Oyun serbest dünyası ve hikayesi ön planda bulunuyor. Grafikleri de bir o kadar etkileyici. Bu hafta Epic Games Yılbaşı İndirimleri kapsamındaki listeye Marvel’s Spider-Man Remastered dahil oldu.

Marvel’s Spider-Man Remastered satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Normal Fiyatı : 499 TL
İndirimli Fiyatı : 374,25 TL

Cyberpunk 2077

cyberpunk 2077

Cyberpunk ilk çıktığında çok büyük ilgi görmüştü. 8 milyon üzerinde satış yapan Cyberpunk 2077 GTA’nın rekorunu geçmiş oldu. Görünen o ki Cyberpunk 2077 Steam Deck’te etkisini göstermiş,  Elden Ring ve Stardew Valley gibi oyunların arasında 4.cü sırada yer almış.

Cyberpunk satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Normal Fiyatı : 249 TL
İndirimli Fiyatı : 124,50 TL

 

İnternetsiz oynanabilecek 5 oyun önerisi haberimiz : https://5mid.com/haber/internetsiz-oynanabilecek-5-mobil-oyun-onerisi

Optik
@__opticalus__

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir