5mid Özel: Beşiktaş Esports Genel Menajeri Ege Budak Röportajı League of Legends League of Legends Haberleri mix Röportaj

5mid Özel: Beşiktaş Esports Genel Menajeri Ege Budak Röportajı

2015 yılında Beşiktaş adına kurulmuş, sayısız başarılara imza atmış  Beşiktaş Esports Genel Menajeri Ege Budak ile 5mid’e özel röportaj gerçekleştirdik.

Beşiktaş Esports Genel Menajeri Ege Budak
Beşiktaş Esports Genel Menajeri Ege Budak
  • Öncelikle bizi kırmayıp 5mid röportajını kabul ettiğiniz için teşekkürler. İlk olarak League of Legends 2023 Sezonu Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi hakkında konuşalım. Yeni bir kadro kurdunuz, bu kadro ile beraber planlarınız neler? Beşiktaş Esports’un başarı yakalayacağı sezon bu sezon mu?

Davet ettiğiniz için ben teşekkür ederim. Yeni sezonda tek hedefimiz EMEA Masters aşamasına kalmak. Şu anda hedefimiz tamamen buna yönelik. Umarım kadromuz güzel bir sinerji yakalar ve hedefimizi gerçekleştiririz. Yönetim ekibi olarak kadromuza ve koç ekibimize inancımız tam. Bundan sonra söz oyuncularımız, koç ekibimiz ve taraftarımızda. İnşallah o sezon bu sezon olacak.

  • Kadronuzda 2 Koreli 3 Türk oyuncuya yer verdiniz. Bu oyuncular hakkında düşünceleriniz neler?

Aslında objektif olmak gerekirse sene başında 5 Türk oyuncuyla çalışmayı düşünüyorduk ve hamlelerimizi buna göre yapmıştık. Kireas, ANDARIEL ve MGX sırasıyla imzaladığımız Türk oyunculardı. Bu 3’lü zaten kendini ispatlamış, hedefleri ve motivasyonları yüksek oyuncular. Yanlarına 2 Türk daha almak istiyorduk fakat transfer süreci her zaman hayal ettiğiniz gibi gerçekleşmiyor. Ortaya bir anda Poss gerçeği çıktı ve bizleri bayağı heyecanlandırdı. Ardından Koreli support arayışına girdik ve koç ekibimizin incelemeleri sonucu Goliath üstünde karar kıldık. Kadromuzu güçlü ve potansiyelli buluyorum. Umarım hedeflerimizi gerçekleştirebiliriz.

  • Bu sezonda siz olmak üzere 8 takım yer alacak. Sizce bu sezon damgasını vuracak takımlar hangisi, bunun içinde Beşiktaş Esports bulunuyor mu?

Tabii ki bulunuyor. Diğer takımlardan eksik kalır bir yanımız olduğunu düşünmüyorum. Bu seneye damga vurur muyuz bilemiyorum ama son saniyeye kadar savaşan bir takım izleteceğimizin sözünü verebilirim.

  • 2022 sizin için nasıl geçti? League of Legends dışında birçok alanda mücadele ediyorsunuz. O branşlarda hedeflerinize ulaştınız mı?

League of Legends’da TCL tarafında işler hayal ettiğimiz gibi gerçekleşmedi ve maalesef başarılı olamadık. Bunu kabul ediyoruz ve üstüne daha çok çalışıp daha potansiyelli bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. Akademi Ligi tarafında ise harika bir şampiyonluk yaşadık. Oradaki ekibe ve oyunculara tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. League of Legends dışında, PUBGM Türkiye Ligi 1.liği, Avrupa 2.liği, gibi pek çok başarı sağladık, PUBG Mobile Dünya Aşamasına kalan 3 Türk takımından biri olduk ve binlerce takım içerisinden seneyi 19. olarak tamamladık. Bizler için güzel bir adım oldu, devamında daha güçlü olacağız. PUBG Mobile Kadın takımında Türkiye 2.’si olduk ve yine Kadın tarafında çok güçlü bir kadro kurarak Avrupa tarafına tam kadro hazırız. VALORANT Erkek tarafının operasyonlarını geçen sene durdurduk ve halen başlatmayı düşünmüyoruz. VALORANT Kadın tarafında ise Avrupa’da en iyi ilk 16 takım arasına girerek güzel bir başarı sağlamıştık. 2023 yılı için bir aksiyon almayı düşünüyoruz fakat durum halen belli değil. FIFA tarafında ise yine bir şampiyonlukla yılı tamamladık. TEFL 2022 Şampiyonu olan kadromu tekrardan sizlerin huzurunda tebrik ediyorum. 2023 yılının, bu başarıların üstüne çıktığımız bir yıl olmasını temenni ediyorum.

  • Son olarak 5mid takipçilerine ve sizi destekleyenlere neler söylemek istersiniz?

Öncelikle 5mid’in tekrardan geri dönmesine çok sevindim. Bu geri dönüşte emeği geçen herkese teşekkür ederim. 5mid takipçilerini Beşiktaş Esports’un tüm sosyal medya hesaplarını takip etmelerini öneriyorum. Sosyal Medya’da renkli paylaşımlarımızla onlara hitap edebileceğimizi düşünüyorum, pişman olmayacaklarının garantisini veriyorum. Beşiktaş Esports takipçilerinden de tek isteğim her branşımızın arkasında durmaları. Oyuncuların iyi veya kötü günleri olabilir, bu noktada taraftarın hep ateşleyici güç olması gerekiyor. Onlar desteğini gösterdikçe biz kazanacağız. Tüm taraftara ve takipçilere bu yazıyı okudukları için çok teşekkür eder, güzel bir sene dilerim.

Bizi kırmayıp röportaj teklifimizi kabul ettiği için Beşiktaş Esports Genel Menajeri Ege Budak’a teşekkürlerimizi iletiyoruz. Bu tarz röportajların devamı için 5mid.com sitesini takip etmeyi ihmal etmeyip; sosyal medya hesaplarımızdan da takip ederek bu tarz haberlere en hızlı şekilde ulaşabilirsiniz.

 

PMGC 2022 Büyük Finalleri Sona Erdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir