5mid Özel: ORGLESS Oyuncusu "Thenderlost" Röportajı mix PUBG PUBG Haberleri

5mid Özel: ORGLESS Oyuncusu “Thenderlost” Röportajı

Yerel turnuvalarda şampiyonluklar yaşamış, ülkemizi PUBG Global Championship 2022‘de temsil etmiş, Türkiye’nin önemli espor kulüplerinden FUT Esports, Xbase Esports, Etiget, Galakticos ve BBL Esports‘da forma giyen, şu an ise takım arayışında olan sevilen PUBG oyuncusu Thenderlost sorularımızı yanıtladı. Kendisine röportaj isteğimizi kabul ettiği ve sorularımızı yanıtladığı için teşekkür ederiz. İşte Thenderlost röportajımız;

  • Protality Kazananlar Grubunda en yakın rakibinize 50 puan fark atarak 1. oldunuz. Protality performansınızı nasıl değerlendiriyorsunuz. Finalde bizi neler bekliyor ?

Takım arkadaşımız Quetpa deprem bölgesinde olduğu için çalışmalarımız ufak tefek etkilendi fakat bu durumu kontrol altına aldık. Finalde şampiyonluğa oynayacak bir Orgless göreceksiniz.

  • BBL Esports ile yollarınızı ayırdıktan sonra takım aradığınızı duyurdunuz. Teklifler geliyor mu ?

BBL Esports ile yollarımızı ayırdıktan sonra takım teklifleri gelmeye başladı. Eskiden PUBG arenasında olan ve olmayan kulüpler bizimle konuşmak istedi.

Thenderlost
Thenderlost
  • Orgless ekibinin olası bir organizasyon bulamaması durumunda bireysel tekliflerle ilgilenecek misiniz ?

Orgless ekibi olarak bireysel anlamda neredeyse tüm takımlardan teklif geldi fakat gelen teklifler bizi yeteri kadar memnun ve mutlu etmedi. Biz de Orgless kadrosu olarak devam etmeye karar verdik.

  • BBL Esports ile yolları ayırmanızdaki temel sebep ne idi. Bize süreci anlatır mısınız ?

BBL Esports ile ayrılmamızın sebebi yeni oyuncu alma ve oyuncu değiştirme konusunda yönetim ile anlaşamadık ve karşılıklı olarak yollarımızı ayırmaya karar verdik. Bizim geleceğimiz için önemli kararların alınması gerekiyordu. İki taraf için de bu durum uyuşmadı. Kendileri farklı bir plan yapmak istediler. Bu sene kendilerine başarılar diliyorum.

  • PUBG’de turnuva ödülleri azalmaya başladı. ENCE, Team Liquid gibi köklü takımların da PUBG’den çekildiğini biliyoruz. PUBG’nin ve PUBG esporunun geleceği hakkında ne düşünüyorsun ?

PUBG Esports 2024 için Güney Kore Espor Merkezi kuracağını ve böyle bir şey planladığını duyurdu. Bu yıl için duyurulan PUBG Esports yol haritası tamamen hayal kırıklığı fakat gelecek sene daha iyi bir planlama yapacaklarını düşünüyorum. Kore’de Espor Merkezi kurulduktan sonra PUBG Esports’un daha iyi işler çıkartacağından eminim.

FUT Esports PUBG Kadrosunu Duyurdu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir