mix VALORANT

BBL Esports Yeni VALORANT Transferini Duyurdu!

Türkiye’nin en büyük Espor kulüplerinden olan ve VALORANT’ın Partner takımlarından BBL Esports Yeni Transferini Duyurdu!

VALORANT’ın parner takımlarından olan ve bizi Champions Tour 2023: EMEA League‘de temsil edecek olan BBL Esports, MEA hazırlıklarını kadro yapılanması ile sürdürüyor.

BBL Esports yeni oyuncularını sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları duyuru ile açıkladı.

Fire Flux Esports ve SuperMassive ekiplerinden tanıdığımız neredeyse oyunun başından beri profesyonel seviyede bulunan İbrahim “SouhcNi” Sağır‘ı kadrosuna kattığını duyurdu.

İbrahim “SouhcNi” Sağır Kimdir?

23 yaşındaki SouhcNi IGL pozisyonunda yer alan bir oyuncu. Döneminin bilinen mixlerinden olan Arbalest ile Avrupa turnuvalarında boy gösterdikten sonra günümüzde sahnede bulunan bir çok oyuncunun ilk takımı olan Elektronik Denetleme Sistemi isimli mixe katılarak Türkiye turnuvalarında boy göstermeye başladı.


Ardından Fire Flux Esports‘un kurulması ile onlara katıldı ve kulübün başından beri FF’in bir parçasıydı. FF ile oynadığı son maç olan VRL:TR Birlik Ligi 2.Sezon‘un finalinde FUT Esports karsışında 3-2 mağlup olduktan sonra FF’tan ayrıldı.


FF’tan SuperMassive‘e transfer olduktan sonra SuperMassive ile ESA Open Fire All Stars 2022‘de Parla Esports karşısında Final oynayarak 2.oldu.


SouhcNi, Twitter hesabından yaptığı açıklama ile hislerini “2023’e daha iyi bir başlangıç hayal edemezdim ❤” şeklinde paylaştı.


BBL, kadro yapılanması için en son ESA Open Fire All Stars 2022‘de Parla Esports ile koçluk pozisyonunda şampiyonluk yaşamış olan ve Fenebahçe Espor‘da da koçluk yapmış olan Arda “Epic” Yıldız‘ı kadrosuna kattığını geçen günlerde duyurmuştu.

Karşılıklı değişimler?

BBL Esports, 30 Aralık tarihinde yaptıkları paylaşım ile Fenerbahçe Esports‘dan transfer ettikleri genç oyuncuları Efe “Elite” Teber‘i geçici bir süreliğine SuperMassive‘e transfer ettiklerini duyurmuştu.

 

Elimizdeki bilgilere göre aktif BBL Esports VALORANT kadrosu:

BBL Esports’un hazırlıkları hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz şu haberimizi okuyabilirsiniz: BBL Esports’un Kurucuları, beIN SPORTS’a Konuk Oldu!

 

editor
2020'den beri bir şekil de espor ile iç içe. Sosyal medya, yönetim, oyuncu ve nicesi. Genelde görülmeyene değer verir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir