Eternal Fire Danimarka Yolcusu! Counter-Strike: Global Offensive mix

Eternal Fire Danimarka Yolcusu!

Eternal Fire, BLAST Paris Major RMR kapalı elemelerinde rakibi Into the Breach karşısında 2-0 kazandı. Ekip bu sonuçla Paris Major 2023 için önemli bir adım attı.

Bekle bizi Kopenhag, Eternal Fire geliyor!

Temsilcimiz Eternal Fire son günlerdeki yükselen performansını Danimarka biletiyle taçlandırdı. Ekip bugün BLAST Paris Major RMR kapalı elemelerinde rakibi Into the Breach karşısında 2-0 kazanarak üst tura yükseldi. Blast.tv Paris Major 2023 Avrupa Elemeleri Danimarka’nın Kopenhag kentinde düzenlenecek. Turnuvaya HAVU galibiyet ile başlayan EF sonrasında 9INE karşısında kaybederek 1 galibiyet 1 mağlubiyete geldi.

Dün Copenhagen Flames karşısında kazanarak 2 galibiyete ulaşan temsilcimiz bugün ITB karşısında rahat bir oyunla 2-0 kazanarak adını Blast.tv Paris Major 2023 Avrupa elemelerine yazdırmayı başardı.

Eternal Fire – Into The Breach

1.Harita: Nuke

EF kendi seçtiği haritaya iyi başladı. Arka arkaya aldığı roundlar ile durum 5-1’e kadar geldi. İlk yarıyı XANTARES ve Imorr’un çok etkili oyunuyla 11-4 önde kapatan ekip, ikinci yarı için avantajı eline geçirdi. İkinci yarıda da haritadaki baskını hissetiren EF Nuke’ü 16-6 kazanarak seride 1-0 öne geçti.

XANTARES’in 4 skorlu Five Seven Oyunu İçin Tıklayın

2. Harita: Vertigo

ITB’nin seçtiği haritaya da iyi başlayan EF ilk yarıdan büyük bir fark yakaladı. İlk haritada olduğu gibi yarıyı 11-4 önde kapatan temsilcimiz Danimarka bileti için avantajı eline aldı. İkinci yarıda kendi seçtiği haritada biraz olsun toparlanan ITB durumu 12-13’e kadar getirdi. Sonrasında kurduğu üstünlük ile rakibine şans vermeyen EF, haritayı 16-12 kapatarak 3. galibiyetine ulaştı. Bu sonuçla Eternal Fire Blast.tv Paris Major 2023 Avrupa elemelerine hak kazandı.

 

BBL Esports Logo Krizi ile Çalkalanıyor

PUBG Bölgesel Partner Takımları Duyurdu! Temsilcilerimiz Partner Oldu Mu?

administrator
çok oynar bazen yazar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir