FF MLBB | Fire Flux MLBB mix Mobile Legends

Fire Flux, Mobile Legends : Bang Bang Kadrosunu Duyurdu

Türkiye’nin önemli espor takımlarından Fire Flux, Mobile Legends : Bang Bang arenasına giriş yaptığını açıkladı. Singapur’un önemli takımlarından Impunity Esports ile stratejik ortaklığını açıklayan Fire Flux, 8 Nisan’da başlayacak olan Mobile Legends : Bang Bang MTC 2023 Ligi’nde Fire Flux Impunity adıyla mücadele edecek.

Kadroda Kimler Yer Alıyor 

FF espor kulübünün Fire Flux Impunity adıyla mücadele edeceği Mobile Legends : Bang Bang MTC 2023 Ligi kadrosunda şu isimler yer alıyor ;

  • Emre ” Sunshine ” Sarı 
  • Mehmet Akif ” Kazue ” Öztürk 
  • Barış Ali ” Alien ” Çakır 
  • Furkan ” Apex47 ” Akbulut 
  • Mehmet İbrahim ” Lunar ” İlgün 
  • Doğukan ” LılacBlac ” Kantar 
  • Sacit ” Badgalseph ” Arslan ( KOÇ ) 
  • Vladimir ” Ospreay ” Gonchar ( Stratejik KOÇ ) 

FF MLBB | Fire Flux MLBB

Kadrodaki 4 İsim Incendio Supremacy’den 

FF’in kurduğu Mobile Legends takımında, 2022 yılının son çeyreğinde İstanbul’da düzenlenen Mobile Legends : Bang Bang Türkiye Şampiyonasını kazanarak M4 Dünya Şampiyonasına katılan ve şampiyonada 7. olarak “30.000 dolar” ödülü cebine koyan Imcendio Supremacy’den 4 oyuncu yer alıyor. Bu oyuncular ; Sunshine , Alien, Apex47 ve Bagdalseph olarak göze çarpıyor. Kadrodaki diğer isimleri ise Fire Flux Impunity oyuncusu Emre ” Sunshine ” Sarı’ya sorduk.

M4 Dünya Şampiyonasında Tienzy ve Rosa ile mücadele ediyordunuz. Şu an açıklanan kadroda ise onları göremiyoruz. Tienzy ve Rosa ile neden yollarınızı ayırdınız ? 

Sunshine : Mobile Legends : Bang Bang MTC 2023 turnuvası üniversite sınavına denk geldiği için Tienzy ve Rosa bir süre ara vermek istediler. Bu yüzden kendileri ile yolları ayırmak durumunda kaldık.

Kadroda Tienzy ve Rosa’nın ayrılmasından sonra yeni isimler görüyoruz. Tanımayanlar için o isimlerden bize bahseder misin ? 

Sunshine : Kazue, M3 Türkiye Şampiyonasını kazanan takımda yer alıyordu. O dönem koronaya yakalandığı için Dünya Şampiyonasına katılamadı. M4 Türkiye Şampiyonasında ise finalde karşılaştığımız ve mağlup ettiğimiz Selecta takımının oyuncusuydu. Lunar ise Incendio Supremacy takımımızda yedek oyuncuydu. LilacBlac ise önemli bir isim ve kadromuzda yer alması gerekiyordu ve nitekim bizlerle.

Mobile Legends : Bang Bang MTC 2023 Türkiye Liginde mücadele edecek Fire Flux Impunity ekibine başarılar diliyoruz. Sorularımızı yanıtladığı için Emre ” Sunshine “Sarı‘ya teşekkür ederiz.

Incendio Supremacy M4 Dünya Şampiyonasına Veda Etti

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir