FUT Esports EMEA'da Dolu Dizgin! mix VALORANT

FUT Esports EMEA’da Dolu Dizgin!

FUT Esports, Champions Tour 2023: EMEA Ligindeki 7. maçında Fransa temsilcisi Karmine Corp ile karşılaştı. Rakibine iki haritada da fırsat vermeyen temsilcimiz FUT Esports mücadeleden 2-0 galibiyet ile ayrıldı. Haberimizden FUT – Karmine Corp mücadelesinin maç sonucuna ve özetine ulaşabilirsiniz.

FUT Esports | 2 – 0 | Karmine Corp 

FUT Esports ve Karmine Corp Maç Özeti

Valorant Champions Tour 2023 : EMEA Liginin 6. haftasında temsilcimiz FUT ile Fransa temsilcisi Karmine Corp karşılaştı. Bu maç öncesine kadar 3 galibiyet 3 mağlubiyeti bulunan FUT Esports, bu maç ile birlikte galibiyet sayısını 4’e çıkardı. Karmine Corp ise bu maça kadar 2 galibiyet 4 mağlubiyet ile ligin son sıralarında yer alıyordu. Bu maç sonucunda 5. mağlubiyetini alan Karmine Corp 2 galibiyette kaldı ve play-off şansını zora soktu.

HAVEN

FUT Esports – Karmine Corp mücadelesinin ilk haritası temsilcimizin seçimi olan HAVEN’de oynandı. Temsilcimiz haritaya savunma kısmında başladı. Haritaya hızlı başlayan Karmine Corp mücadelenin başında 3-0 öne geçti. KC’nin bu serisine hızlı cevap veren FUT ilk yarıyı 7-5 önde tamamladı. Mücadelenin ikinci yarısında da üstünlüğünü rakibine kabul ettiren FUT haritadan 13-8 galibiyet ile ayrıldı ve seride 1-0 öne geçti.

ASCENT

Karmine Corp’un seçimi olan ASCENT haritası temsilcimiz FUT için muazzam başladı. Mücadelenin ilk yarısına hızlı bir başlangıç yapan FUT  8-0 öne geçti. 8-0’dan sonra Karmine Corp’un ataklarına cevap vermekte zorlanan FUT üst üste 4 round verdi ve ilk yarıyı 8-4 önde kapattı. Mücadelenin ikinci yarısına tabanca roundunu alarak başlayan FUT saldırı kısmında zorlanmadı ve haritayı 13-5 seriyi ise 2-0 kazanarak play-off şansını oldukça arttırmayı başardı.

Brazy Party 2023’te Şampiyon Belli Oldu 

MSI 2023 Heyecanı Devam Ediyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir