mix Overwatch

Houston Outlaws 4 yeni oyuncu ile anlaştı

Geçtiğimiz günlerde Immortals’ın Beasley Media Group’a sattığı Houston Outlaws, toplam 4 yeni oyuncu ile anlaşma sağladı.
Geçtiğimiz sezonu kötü tamamlayan organizasyon, önce geçtiğimiz Haziran ayında Immortals’ın bünyesine katılmış, sonrasında ise Overwatch League kurallarından dolayı birkaç gün önce Beasley Media Group’a satılmıştı. Daha önce takımı daha iyi yerlere getirmek istedikleriyle ilgili Beasle CEO’sundan açıklamalar duymuştuk. Böylelikle takımın durumunu iyileştirmek adına 4 yeni transfer yapıldı.

DPS oyuncuları Joao Pedro “Hydration” Goes Telles ve Jeffrey “blasè” Tsang’ın yanı sıra destek oyuncusu Kim “Rapel” Jun-keun ve tank oyuncusu Taehong “MekO” Kim de takıma yeni katılan isimler arasında. Takıma yeni katılan 4 oyuncu da farklı takımlardan geliyorlar. MekO geçtiğimiz sezon New York Excelsior ile playoffları 3. Sırada bitirerek güzel bir sezonu geride bırakmıştı. Rapel ise Outlaws’a geçtiğimiz sezonu finalde San Francisco Shock’a kaybederek 2. Olarak tamamlayan Vancouver Titans’dan geliyor. Hydration geçtiğimiz sezonu Los Angeles Gladitors’de 5-6. sırada tamamlamıştı ve son olarak blasè son sezonu Boston Uprising’de tamamlamıştı.

Bakalım gelecek sezon Houston Outlaws, kendi eyaletini gururlandıracak bir takım olabilecek mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir