mix Oyun

MMORPG Dünyasına Yeni Bir Seviye: Quinfall

Ocak 2021’de kurulan Vawraek Teknoloji, küresel izleyici kitlesine hitap etmek için devrimci, güvenilir ve yaratıcı fikirlere sahip olduğunu iddia ediyor. Vawraek, yeni oyunu Quinfall ile dünyanın en büyük MMORPG evrenini global izleyiciye sunacak. Vawraek, önümüzdeki yıllarda daha önce hiç görülmemiş ölçekte bir Sandbox MMORPG dünyası yaratarak gerçek hayatı dijital dünyaya uyarlamayı hedefliyor.

Quinfall Hikayesi

Canavarlaşmış tanrı Pelyonas, ejder doğan kanından gelen Greis ve Kreas ve daha birçok tanrının evren üzerindeki etkilerini keşfedin. Köklü hikayelere sahip onlarca ana karakterin geçmişlerini aydınlatın veya diyardaki diğer insanların parçalanmış günlük hayatlarını gözlemleyin. Quinfall’ın kaderini değiştiren lanetli tacın arkasındaki sırrı öğrenin. İç savaşa sürüklenmiş bir evrene ister barışı ve huzuru getirin ister gün geçtikçe büyüyen kaosun bir parçası olun. Sürekli güncellenen hikaye ile oynarken bu eşsiz maceranın bir parçası haline gelin. Yaptığınız seçimlerin Quinfall evreninin kaderini değiştirebileceğini unutmayın.

Geliştirici ekip tarafından paylaşılan oyun içi tanıtım videosunu bizlerde inceledik. Bu video içerisinde henüz RTX  kullanılmadığını ve bu konuda geliştirme sürecinin devam ettiğini vurguluyor. Tanıtım videosunda gördüğümüz gerçekçi görsellik henüz RTX teknolojisi kullanmadan bizlere sunulduysa Türk ekibin gerçekten güzel bir başarı elde ettiğini söyleyebiliriz. Quinfall, yayınladığı tanıtım videosu içerisinde en çok dikkatinizi vermeniz gereken etken oyun içi yapacağınız etkileşimlerin sınırsız olmasıdır. Oyun içerisinde dinamik bir işleyiş olduğunu vurgulayan yapımcılar RPG unsurlarını ne kadar iyi ifade edeceklerini merakla bekliyoruz.

MMORPG oyunlarında genellikle belirli bir düzen akışı bulunuyordur. Büyük firmalar ve yeni yapımların yer aldığı oyunlar bu temel çizgiden çok uzaklaşmamaktadır. Bizlerimde hazırladığımız 2023 yılında çıkabilecek olan MMORPG oyunlar listesinde cesurca hamleler yapan dinamik yapılar kullanan birkaç oyun görmemize rağmen tamamen kapsamlı bir şekilde Quinfall MMORPG dünyasında devrim niteliği taşıyan gücünü göz ardı etmemek gerektiğini vurgulamak isteriz. Grafiksel anlamda büyük umutlar taşıyan oyun çıkış yaptıktan sonra bizlere neler sunacağını bir MMORPG hayranı olarak sabırsızlıkla bekliyoruz.

Quinfall: Unity Oyun Motoruyla Geliştiriliyor

Unity ile geliştirilen The Quinfall karakterler arasında herhangi bir sınıf tabiri kullanmak yerine daha öncesinde New World aşina olduğumuz Silah Ustalığı sistemini kullanacaklarını belirttiler. Evrende mevsim değişikliklerin olacağını belirten Vawraek Teknoloji mevsimler geçişlerin önemini vurguladı. Üstelik yalnızca bununla sınırlı kalmayıp dinamik dünyada belirli zamanlarda seller olabileceğini veya kuraklık yaşayabileceğini vurguladılar. MMORPG oyuncuları tarafından genellikle dungeon olarak bilinen gizemli zindanların ve bulmacaların ortaya çıkabileceğini ifade ettiler.

Uzaktan bakıldığında çoğu MMORPG oyuncusunun yıllarca hayal ettiği gerçekliği bizlere getirmek isteyen bu firma gerçekten umut vaat edici gözüküyor. Quinfall, yalnızca PVP seven oyunculara hitap etmediğini ve PVE Casual oyuncular için channel (kanal) değiştirme sistemine sahip olacaklarını söyledi. Bu sayede oyuncular kendilerini kasmadan dünyanın derinliklerinde kaybolma imkanına sahip olabilecekler. Tanıtım videosunda bir çoğumuzun dikkatini çeken dükkanlar ve tavernaların oyuncular tarafından işletebileceği vurgulandı.

Tanıtım videosunun içerisinde çoğunlukla Witcher oyunun Gwent adlı kart oyunundan aşina olduğumuz Quinfall içerisinde bir mini kart oyunu yer alacağını söylemek isteriz.

Özellikle belirtmek isteriz ki Quinfall, önerilen ve minimum sistem gereksinimlerini incelediğimizde optimizasyon konusunda ne kadar iddialı olduklarını gösteriyor. Eğer oyun beklenen sistem gereksinimleriyle çıkacağını düşünürsek Türkiye içerisinde birçok oyuncunun rahatlıkla erişebileceğini düşünüyoruz.

The Quinfall Sistem Gereksinimleri

Minimum:

    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows® 10 64-bit
    • İşlemci: Intel® Core™ i3-4160 / AMD CPU with 4 physical cores @ 3Ghz
    • Bellek: 4 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GT 730 2GB / AMD Radeon R7 240
    • DirectX: Sürüm 11
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    • Depolama: 50 GB kullanılabilir alan
    • İlave Notlar: Internet connection required to play.

Önerilen:

    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows® 10 64-bit
    • İşlemci: Intel® Core™ i5-7400 / AMD Ryzen 5 1600
    • Bellek: 8 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 1060 6GB / AMD Radeon R9 390X
    • DirectX: Sürüm 12
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    • Depolama: 50 GB kullanılabilir alan
    • İlave Notlar: Internet connection required to play.
İlerleyen günlerde sizlerle paylaşmak için Quinfall hakkında gelişmeleri bizlerde yakından takip edeceğiz.
Eğer dilerseniz Quinfall hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için resmi sitelerini veya topluluk adreslerini kontrol edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir