mix

PUBG: Shroud döndü, yayıncıyı GTA San Andreas’tan CJ karşıladı

Shroud, PUBG’ye döndü. Yayıncıyı Grand Theft Auto San Andreas’tan Charles Johnson (CJ) karşıladı.

Shroud, scooterıyla yaptığı kazadan sonra bir süre FPS oyunlarına ara vermek zorunda kalmıştı. İyileştikten sonra, Escape from Tarkov, ANNO 1800 ve Apex Legends oynamaya devam etmişti. Lakin kısa bir süre önce, yayın sırasında, bir daha “sonsuza dek” Apex oynamayacağını söylemiş, hemen arkasından da tekrardan PUBG oynamaya başlayacağını ifade etmişti.

Apex Legends’ın buglarından, server laglarından ve hilelerinden bıktığını ifade eden yayıncı, gerçekten de PUBG’ye geri döndü. Hatta onu ilk yanında tanıdık bir sima, GTA San Andreas’tan CJ karşıladı.

Bilindiği üzere CJ, San Andreas’ın ana karakteri. Ne zaman bir polisle karşılaşsa, arkasından hemen şu mim olmuş sözü sarf ederdi: “Ah shit, here we go again” (Ah lanet olsun, başlıyoruz yine.)

CJ, şu aralar birçok ünlü yayıncıyı bir şekilde PUBG’de buluyor ve mim olmuş ifadesi ve San Andreas’ın müziğiyle birlikte yayınları adeta ghostluyor. Battle royale aleminin yeni belasının, “Banana Man kadar bir etki yaratıp yaratmayacağı ise şimdilik belirsizliğini koruyor. Sahiden, bu şahsına münhasır figürler neden ünlü yayıncıyı buluyor?

Shroud, Dr Disrespect, Ninja gibi ünlü yayıncılar hakkındaki gelişmeleri güncel olarak takip etmek için 5Mid ile kalın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir