mix Oyun

The Last of Us Yapımcılarının Joel Hakkında Açıklamaları

HBO, ilk sezonunun tüm bölümlerini yayınlayan canlı aksiyon The Last of Us dizisindeki sezon finalinin herkesi konuşturduğunu açıkladı. The Last of Us, ikinci sezon için yenilendi ve Game of Thrones yan ürünü House of the Dragon’a hızla üstünlük sağladı. Son bölümde, Joel (Pedro Pascal) Ellie’yi (Bella Ramsey) Fireflies’a teslim ediyor ve ne yapacaklarını öğrendiğinde, onu öldürmek için herkesi öldürüyor, çünkü onu öldüreceğine inanıyor. The Last of Us podcast serisinin son bölümünde, ortak yaratıcılar Neil Druckmann, Craig Mazin ve sunucu Troy Baker büyük sahneyi tartışırken, bir yaratıcının Joel’ın nereye kadar gittiğine inandığını açıkladı.

Neil Druckmann

Druckmann şunları söyledi: “Bu sahneyi izlerken, Joel için kök salıyorsunuz. Onun yaptıklarından heyecanla bahsediyoruz, ama aynı zamanda kimleri öldürdüğünü düşünün. Bu çarpık dünyada insanlığa yardım etmeye adanmış insanları öldürüyor ve kızı kurtarmak için soluksuz bir şekilde öldürüyorlar.

Herhangi bir tehdit, onları öldürebilir. Sonunda Marlene adında bir istisna var. Silahını indirdiği için onu vurdu; zaten peşinde koşamaz. Arabası var ve hala onun için geri dönüyor. Çünkü şansını bile almaya bile korkuyor ve bana göre aynı durumda Joel’ın sahip olduğu irade gücüne sahip olmak isterdim. Tabii bunun için Marlene kısmı hariç tutardım.” Druckmann devam etti. “Benim için o, nerede abarttığını gösteriyor. Muhtemelen haklıdır. Marlene’yi gördük. Yapmaya hazır olduğu fedakarlıklar. Bu onu durdurmayacak.

HBO’nun Chernobyl dizisinin Emmy ödüllü yaratıcısı Craig Mazin, popüler video oyunu serisinin yaratıcısı Druckmann ile birlikte The Last of Us’ın yapımcılığını üstlendi. Bu yılın başlarında verdiği bir röportajda yazar, The Last of Us’ın şimdiye kadar anlatılmış “en iyi” video oyunu hikayesi olduğunu söyledi. Mazin, Empire Magazine’e verdiği röportajda “Bu açık ve net bir durum: bu, video oyunlarında şimdiye kadar anlatılmış en büyük hikaye” dedi. Joel ve Ellie gözbebeklerinden bir şey fırlatmadılar. Onlar sadece insandı. Bu da başlı başına oyunlarda oldukça nadir görülen bir durum. Olayı bu kadar ayakları yere basan bir şekilde ele almaları ve size gerçekten hissettirmeleri – daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım ve 1977’den beri video oyunları oynuyorum.

Pascal (Joel) ve Ramsey’e (Ellie) Tommy rolünde Gabriel Luna, Tess rolünde Anna Torv, Sarah rolünde Nico Parker, Frank rolünde Murray Bartlett, Bill rolünde Nick Offerman, Kathleen rolünde Melanie Lynskey, Riley rolünde Storm Reid, Marlene rolünde Merle Dandridge, Perry rolünde Jeffrey Pierce, Henry rolünde Lamar Johnson, Sam rolünde Keivonn Woodard, Marlon rolünde Graham Greene ve Florence rolünde Elaine Miles eşlik ediyor. Her iki video oyununda da Ellie ve Joel rollerini canlandıran orijinal oyun yıldızları Ashley Johnson ve Troy Baker da görünecek.

The Last of Us’ın tüm bölümleri şu anda HBO Max’te yayınlanıyor. Dizinin ilk sezonu toplam dokuz bölüm sürecek ve yeni bölümler haftalık olarak yayınlanacak.

administrator
Damla Tural, "Gökyüzü Savaşçıları Beyaz'ın Yükselişi" adlı eserin yazarıdır ve espor, anime ve oyun dünyasına olan ilgisiyle bilinir. Yazar, sıkça bu alanlardaki gelişmeleri takip eder ve bu konularda haber yazmaktan büyük keyif alır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir