mix

Twitch’in ünlü yayıncısı Ninja yayıncılığın kitabını yazıyor

Dünyaca ünlü Twitch yayıncısı, Twitter hesabından ilk kitabı Ninja: Get Good için anlaşma sağladığını attığı bir videoyla duyurdu. Ancak anlaşma bununla sınırlı değil, Ninja’nın hayali bir Battle Royale oyununun içine ışınlanıp hayatta kalmaya çalıştığı çizgi roman serisinin ilk sayısı da anlaşmanın bir parçası!

Fortnite yayınlarıyla Twitch tarihine damga vuran Tyler “Ninja” Blevins, ilk kitabı Ninja: Get Good için ABD’li kitabevi Random House ile geniş kapsamlı bir anlaşma sağladı. Ağustos ayında satışa çıkması planlanan kitapta, Ninja‘nın yayıncılıkta başarıya giderken izlediği yolların yanı sıra, oyun bilgisayarı toplamadan oyun içi strateji geliştirmeye, oyuncuların ilgisini çekecek çeşitli püf noktaları yer alacak.

Kitabın posteri şimdiden Walmart gibi mağazalarda satışa sunuldu

Ninja’nın Random House ile anlaşması bu kitapla sınırlı değil. Anlaşmanın ikinci ayağı olarak içinde hayranları için tavsiyeler, çıkartmalar ve çeşitli sürprizler bulunduran, Ninja için özel tasarlanmış defterler, kitapla birlikte Ağustos ayında piyasaya sürülecek.

Defter bazı sayfalarında oyunculara tavsiyeler bulunduracak

Ayrıca en heyecan verici haberse ilk sayısı Aralık ayında Ninja: The Most Dangerous Game ismiyle yayınlanacak olan çizgi roman serisinin de anlaşmaya dahil olması. Ninja’nın bir Battle Royale oyununa ışınlandığı ve dijital versiyonuyla sınırları zorlayıp tırnaklarıyla kazıyarak oyunun sonuna kadar hayatta kalmaya çalıştığı kurgusal bir dünyada geçen hikayeyiyse daha önce “Luther Strode”, “Dead Body Road” ve “Family Trade” adlı çizgi romanların yaratıcısı Justin Jordan tasarlayacak.

Böylelikle Ninja, sosyal medya hesaplarındaki toplam 45 milyon takipçisini tatmin edecek ve Ninja deneyimini onlar için çok farklı boyutlara taşıyacak bir anlaşmaya imza atmış oldu. Bu hamlesiyle aynı zamanda kitap çıkaran ilk büyük yayıncı olma başarısını da diğer başarılarının yanına ekledi. Bakalım çizgi roman serisi yakın gelecekte bir film serisine dönüşüp bizleri heyecanlandırmaya devam edecek mi?

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir