mix VALORANT

VALORANT Challengers TR Birlik Ligi Kapalı Elemeleri’nde Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu!

VALORANT Challengers TR Birlik Ligi Kapalı Elemeleri’nde Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu!

İki ön elemeden oluşan VALORANT Challengers TR Birlik Ligi Açık Elemeleri tamamlandı ve Kapalı Elemeler’de mücadele edecek takımlar belli oldu.

VALORANT Challengers TR Birlik Ligi Kapalı Elemeleri’nde Kaç Takım Mücadele edecek?

Dört takımın Kapalı Elemeler’e ESA tarafından direkt olarak davet aldığı diğer dört takımın ise Birinci Açık Elemeler’den iki, İkinci Açık Elemeler’den gene iki olucak şekilde geldiği Kapalı Elemeler’de toplamda sekiz takım mücadele edecek. Ve sadece iki takım lige çıkabilecek!

Davetli Takımlar Kimler?

  • Dark Passage
  • Regnum Carya
  • Digital Athletics
  • Galakticos

Açık Elemelerden Çıkan Takımlar Kimler?

  • 010 Esports
  • Unknownpros  
  • Team Lixa
  • KÖSTEBEKGİLLER

Davetli Takımların Kadrolarını İnceleyelim:

 

Dark Passage:

 

Takım, en son ESA Open Fire All Stars 2022 Kapalı Elemeleri‘nde yer almıştı fakat turnuvanın eleme aşamasında yayın olmadığı için ve DP’de bu aşamada elendiği için DP‘nin 5. oyuncu olarak hangi oyuncu ile oynadığını görememiştik. Resmi bir açıklama yapılmadığı için beşinci oyuncunun kim olduğu halen bilinmezliğini koruyor. DP, VLR.GG verilerine göre en son oynadıkları turnuva olan Golden Goose #5‘e eski oyuncuları “ruffian” ile girmiş bulunuyor. Birlik Ligi Elemeleri’nde aynı oyuncuyla oynayıp oynamayacakları şuanlık bilinmiyor.

 

Regnum Carya Esports:

 

Regnum Carya Esports, ESA Open Fire All Stars 2022‘de ana etkinliğe kalmayı başarmış; Upper Bracket’ta Fire Flux‘a kaybetmiş ve onun ardından FUT Esports karşısında Icebox haritasında 15-13 mağlubiyet ile sonuçlanan fakat iyi olan bir performans göstermişti. Bilinen bilgiler Regnum Carya Esports‘un bu süreçten beri herhangi bir oyuncu değişikliğine gitmediği yönünde.

 

Digital Athletics:

 

Digital Athletics’in yakın zamanda #cacanyalnızkalmayacak etiketi ile duyurduğu yeni kadroda WAWE Esports ile Avrupa arenasında bizi temsil etmiş olan DeepMans, Parla Esports‘da Stand-İn olarak bulunan eski Surreal Esports kadrosunun düelist oyuncusu Masic, Papara SuperMassive Blaze’den yeni transferleri olan SkyLeN ve VRL Birlik’ten beri SMB’de bulunan XiSTOU yer alıyor.
Fire power açısından yüksek gözüken kadroda birden fazla duelist main oyuncunun bulunması bazı soru işaretleri oluştursada kadronun iddalı olduğu kesin.

 

Galakticos:

Galakticos, en son ESA Open Fire All Stars 2022 Kapalı Elemeleri’nde yer almıştı fakat DP ile aynı kaderi paylaşarak Ana Etkinliğe kalamadan elenmişti.
Bu elenmenin ardından kadroda bir oyuncu değişikliğine giden Galakticos, eski Gringo Esports oyuncusu Lanky‘i kadrosuna katmış bulunuyor.

 

Açık Eleme Takımlarının Kadrolarını İnceleyelim:

 

010 Esports:

PUBG ve VALORANT ile hayatımıza girmiş olan 010 Esports PUBG sahnesinden çekildikten sonra yatırımlarını VALORANT üzerine yapmaya başlamıştı.

010 Esports‘un kadrosu şu şekilde: Daha önceden beraber de oynamış olan tecrübeli oyuncular E5N ve Wizard, Bursa şampiyonluğu olan genç oyuncu Flexxin, daha önce Beşiktaş Esports ve Team Lixa‘da yer almış olan Bard0lf  ve son olarak First Strike: Türkiye’den beri sektörde yer alan oyuncu farewell.

010 Esports, Açık Elemelerden; eJutsu Gaming ve Team Demiral Esports gibi iddalı takımları yenerek çıkmayı başardı.

 

Unkownpros:

Uzun süredir sektörde olan ve Game Changers kısmına da büyük yatırımlar yapan Unkownpros, bir çok turnuvada son eleme aşamalarına gelip bitirişi yapamayan bir kulüptü; yeni kadrolarıyla şeytanın bacağını kırmayı başarıp başaramayacakları merak konusu.

Kadro; daha önce Regnum Carya Esports’da bulunmuş olan cttpckwN,  Profesyönel kariyerine Unkownpros ile başlamış olan Trepenn, daha önceden Şahangiller Esports ve WEDA Esports’da bulunmuş olan alcoacH, daha önceden Şahangiller Esports ve VosFacto‘da bulunmuş olan Naked ve son olarak eJustu Gaming ve Otherside‘da yer almış olan oyuncu BALLI‘dan oluşuyor.

Unkownpros, Açık Elemeler’den; 2l8 ve Team Lixa gibi iddalı takımları yenerek çıkmayı başardı.

 

KÖSTEBEKGİLLER:

 

Elemelerde bu sezonda bir tane mix kadromuz bulunuyor! Twitter’da edindiğimiz bilgilere göre elemelere çok az bir süre kalmışken toplanan takım, Birinci Açık Elemeler‘de ilk turdan 5PIG ekibine elenirken İkinci Açık Elemeler‘de eJutsu Gaming ve 2l8 gibi iddalı ekipleri eleyerek Kapalı Elemeler’e kalmayı başardı.

Kadro, daha önce Otherside Blue ve Digital Athletics Blue takımlarında oynamış olan genç oyuncu Tyzz, daha önce Wofdex Esports‘da yer almış olan genç oyuncu Lewn, ilk kez turnuvalarda gördüğümüz morti, daha önce Thunderbolts Gaming Akademi takımında oynamış olan genç oyuncu Xérox, daha önce 836Wulfz ve Karagümrük Espor‘da yer almış genç oyuncu Clory‘den oluşuyor.

Kadronun yaş ortalamasının 16-17 arasında olduğunu belirtmek gerekiyor. (Morti hakkında yeterli bilgi olmaması tam ortalamayı hesaplamayı engelliyor.)

 

Team Lixa:

Geçtiğimiz sezonun VRLTR:Birlik Ligi’nde de yer almış olan ama Play-off lara kalamamış olan Team Lixa‘da Kapalı Elemeler‘e ,yeni kadrosuyla, kalmayı başaran kulüplerden biri.

Kadro, Regnum Carya Esports ve Gringo Esports‘da oynamış olan Ckanic, DenizBank İstanbul Wildcats’de oynamış olan graoody ve profesyönel kariyerlerine Team Lixa ile başlamış olan barni, Bia, ve SkyL1ne üçlüsünden oluşuyor.

Team lixa, Birinci Açık Elemeler’de Yarı Final’de Unknownpros‘a elenirken İkinci Açık Elemeler’de TOA Esports ve Surreal Esports gibi iddalı takımları eleyerek Kapalı Elemeler’e kalmayı başardı.

 

Bir Başka VALORANT Haberimiz: Red Bull Home Ground #3 Şampiyonu 100 Thieves

editor
2020'den beri bir şekil de espor ile iç içe. Sosyal medya, yönetim, oyuncu ve nicesi. Genelde görülmeyene değer verir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir