VALORANT Challengers Türkiye: Birlik Ligi 2. Hafta 2. Gün Tamamlandı! mix VALORANT

VALORANT Challengers Türkiye: Birlik Ligi 2. Hafta 2. Gün Tamamlandı!

10 Takımın yer aldığı VALORANT Challengers Türkiye: Birlik Ligi 2. hafta 2. günü tamamlandı. Bugün 2 karşılaşma oynandı. Günün ilk mücadelesinde SuperMassive ve Digital Athletics karşı karşıya gelirken, günün ikinci mücadelesinde Fire Flux ve S2G takımları karşı karşıya geldi. Oynanan karşılaşmaların maç sonuçlarına ve istatistiklerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

VCT Birlik Ligi 2023 2. hafta 2. gün maç özetleri ve sonuçlarını haberimizde bulabilirsiniz.

VALORANT Challengers Türkiye: Birlik Ligi 2023 2. Hafta 2. Gün Sonuçları

  • Papara SuperMassive | 2 – 0 | Digital Athletics
  • Fire Flux Esports | 2 – 0 | S2G

Papara SuperMassive – Digital Athletics

Günün ilk karşılaşmasında ligin iddialı iki takımı karşı karşıya geldi. Çekişmeli seriye sahne olan mücadelede kendi seçtiği haritayı ve rakibinin seçtiği haritayı kazanan SuperMassive seriden 2-0 galip ayrıldı.

1. Harita = FRACTURE

SuperMassive ekibinin seçtiği FRACTURE haritasında ilk yarıyı 7-5 önde tamamlayan SUP maçın sonunda rakibine 13-8 üstünlük sağlayarak seride durumu 1-0 yaptı. SUP adına IZZY performansı ile fark yarattı.

Fracture
Fracture

2. Harita = ICEBOX

Serinin ikinci maçı Digital Athletics’in seçtiği ICEBOX haritasında oynandı. Haritanın ilk yarısı SUP adına 7-5 önde tamamlanırken maçın sonunda haritayı kazanan taraf da 13-6’lık skorla SuperMassive oldu. ICEBOX haritasının kazanılmasında IZZY önemli rol oynadı. SuperMassive bu galibiyet ile ligde 3 galibiyete ulaşırken henüz mağlup olmadı.

Icebox
Icebox

Fire Flux Esports – S2G Esports

Günün ikinci mücadelesi Fire Flux ile S2G arasında oynandı. Ligin en genç ekiplerinden Fire Flux tecrübeli rakibine şans tanımadı ve seriden 2-0 galip ayrıldı.

1. Harita = ASCENT

Serinin ilk mücadelesi S2G takımının seçtiği ASCENT haritasında oynandı. Fire Flux rakibinin seçtiği haritayı 13-8 kazanarak seride 1-0 öne geçti. Fire Flux adına WoOt ve yetujey haritanın kazanılmasında önemli rol oynadı.

Ascent
Ascent

2. Harita = HAVEN

Serinin ikinci mücadelesi Fire Flux takımının seçtiği HAVEN haritasında oynandı. İlk yarıyı 9-3 önde tamamlayan Fire Flux, rakibinin geri dönmesine izin vermedi ve haritayı 13-9 önde bitirerek seriyi 2-0 kazandı.

Haven
Haven

VALORANT Challengers Türkiye: Birlik Ligi 2. hafta 1. gün haberine buradan ulaşabilirsiniz.

VALORANT Challengers Türkiye: Birlik Ligi 2023 Panorama #1

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir