VALORANT Challengers Türkiye: Birlik Ligi 6. Hafta 1. Gün Sonuçları mix VALORANT

VALORANT Challengers Türkiye: Birlik Ligi 6. Hafta 1. Gün Sonuçları

VALORANT Challengers Türkiye: Birlik Ligi 6. haftanın ilk günü bugün oynanan 2 maç ile tamamlandı. Günün ilk maçında Fire Flux ile Galakticos karşı karşıya gelirken günün ikinci mücadelesi IF Parla Esports ile S2G Esports arasında oynandı. Günün özetini ve istatistiklerini haberimizde bulabilirsiniz.

VALORANT Challengers Türkiye : Birlik Lig’indeki puan durumuna buradan ulaşabilirsiniz.

VALORANT Challengers Türkiye: Birlik Ligi 2023 6. Hafta 1. Gün Sonuçları:

Fire Flux | 2 – 0 | Galakticos

IF Parla Esports | 2 – 1 | S2G Esports

Fire Flux – Galakticos

VALORANT Challengers Türkiye : Birlik Ligi 6. hafta 1. gün ilk maçında Fire Flux ile Galakticos karşı karşıya geldi. Ligin zirvesinde yer alan Fire Flux, ligin son sırasında yer alan rakibini 2-0 mağlup ederek 7. galibiyetini aldı.

LOTUS

Günün ilk karşılaşması Galakticos’un seçimi olan LOTUS haritasında oynandı. Haritanın ilk yarısı 7-5 Fire Flux üstünlüğü ile tamamlandı. Haritanın ikinci yarısında ise üstünlüğünü devam ettiren Fire Flux rakibinin seçtiği haritayı 13-8 kazandı.

ASCENT

Serinin ikinci haritası Fire Flux ekibinin seçtiği ASCENT haritasında oynandı. ASCENT haritasının ilk yarısı 8-4 Fire Flux üstünlüğü ile geçildi. İkinci yarıda ise rakibine sadece 1 round veren Fire Flux haritayı 13-5, seriyi ise 2-0 kazanarak ligdeki liderliğini korudu.

IF Parla Esports – S2G Esports

Günün ikinci mücadelesi ligin ikinci sırasında bulunan Parla ile yükselişini sürdürmek isteyen S2G arasında oynandı. IF Parla Esports, çekişmeli geçen maçta rakibini 2-1 yenerek zirve takibini sürdürdü.

ICEBOX

Serinin ilk mücadelesi S2G ekibinin seçtiği ICEBOX haritasında oynandı. Haritanın ilk yarısı 9-3 S2G üstünlüğü ile geçildi. İkinci yarıda ise rakibine izin vermeyen S2G haritayı 13-5 kazanarak seride 1-0 öne geçti.

LOTUS

S2G-Parla mücadelesinin ikinci haritası Parla’nın seçtiği LOTUS haritasında oynandı. LOTUS’un ilk yarısı 7-5 Parla üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda ise üstünlüğünü devam ettiren Parla, rakibini 13-7 yenerek seride durumu eşitledi.

SPLIT

Serinin karar haritası SPLIT haritası oldu. Haritaya 3-0 önde başlayan S2G rakibini önleyemedi ve ilk yarıyı 7-5 geride kapattı. İkinci yarıya tabanca roundunu alarak başlayan S2G, Parla’nın oyununu önleyemedi ve haritayı 13-6 mağlup olarak tamamladı. Parla bu önemli galibiyet ile seriyi 2-1 kazandı ve ligin ikinci sırasındaki yerini korudu.

VALORANT Yeni Ajanı Sızdırıldı

VALORANT Challengers Türkiye: Birlik Ligi Haberleri İçin Tıklayın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir