Kategoriler: Zula

1907 Fenerbahçe, Zula Süper Lig’i lider bitirdi

Zula Süper Lig’in 9 haftalık lig aşaması bitti. 1907 Fenerbahçe sezonu lider bitirdi. Finallere katılmaya hak kazanan takımlar 4-5 Mayıs tarihinde Nonstop Zula Espor Merkezi’nde sahneyi paylaşacaklar.

1907 Fenerbahçe, Galatasaray Espor, Gamers of Future ve Mod-Z takımları finale kalmayı başaran ekipler arasında yer aldı. İstanbul Espor Kulübü ve Ozon Game ise play out aşamasında birbirleriyle kozlarını paylaşacaklar. Ice Warriors ve Vengeance ise ne yazık ki lige veda eden ekipler oldular.

Kadıköy Boğası sezonu lider bitirdi

1907 Fenerbahçe sezon başından beri adeta rakiplerine korku saldı. Ezeli rakipleri bile bileğini bükmeyi başaramadı. Bu hafta ise bir galibiyet ve bir beraberlik alan tecrübeli ekip, ligi Galatasaray Espor’un önünde kırk yedi puanla lider bitirdi.

ICE Warriors ve Vengeance lige veda etti

Dokuz haftalık lig aşaması boyunca zor günler geçiren ekipler, özellikle son üç hafta boyunca ligde kalabilmek için amansız bir mücadele verdiler. Ne yazık ki iki ekip de Zula Süper Lig’e veda etmek zorunda kaldı. Ligin alt sıralarındaki diğer bir takım İstanbul Espor Kulubü ise, Rekabet Turnuvası’nın birincisi Ozon Game ise play out aşamasında karşılaşacaklar.

Haftanın En İyi 5’i ve En İyi’si

Brave, w0cker, RAZORCONE, Unity ve Leo ise bu haftanın En İyi 5‘inde yer aldı. Bu beşli arasından haftanın en iyisi ise Leo oldu. Bu haftanın adeta bir süper kahramanıymışçasına mücadele eden tecrübeli oyuncu, düşme hattındaki İstanbul Espor Kulübü’nü taşıdı. Leo böylelikle takımın play out aşamasına kalmasını ve kaderinin bir sonraki aşamada kesinleşmesine imkan sağlamış oldu. Bakalım Leo play out’ta da aynı performansı gösterip takımını taşıyabilecek mi.

Zula Süper Lig’in nihai puan durumu

Zula Süper Lig’de dokuz haftanın ardından nihai puan durumunu öğrenmek için aşağıda yer alan görsele bakabilirsiniz.

Zula espordaki gelişmeleri güncel olarak takip edebilmek için 5Mid ile kalın!

Sercan Tahtalı: