mix

Foot Locker, Champion’ın ürettiği espor ürünlerini satacak

Dünyaca ünlü Amerikalı spor giyim üreticisi Champion’un beş espor takımı için ürettiği kıyafetleri Foot Locker satacak. 28 ülkede faaliyet gösteren Amerikalı spor giyim mağazası, OpTic Gaming, Dignitas, Counter Logic Gaming, Spacestation Gaming ve Renegades’e özel üretilmiş ürünleri satışa sunacak. 

Champion, 5 espor takımı için kıyafetler tasarlayacak

Foot Locker, Champion Athleticwear‘ın beş ünlü espor takımı için ürettiği kıyafetleri hem online hem de perakende satış mağazalarında müşterilere sunacak.

Ürün yelpazesinde OpTic Gaming, Dignitas, Counter Logic Gaming, Spacestation Gaming ve Renegades’in logoları ve renklerinin yer aldığı tişörtler ve svetşörtler olacak.

Champs Sports’ta ürünler sergilenecek

Aynı zamanda, 18 Mayıs tarihlerinde, Foot Locker’ın bir alt kuruluşu olan Champs Sports’un New York, Times Square’deki mağazasında, beş espor takımının da oyuncularının yer aldığı bir etkinlik düzenlenecek.

Ayrıca tüm ürünler, hem online hem de perakende satış mağazalarında 2 Mayıs’tan itibaren satışta olacak. Ürünler hem Foot Locker’ın kendi mağazalarında, hem de sahibi olduğu, Champs Sports, Eastbay, ve Footaction’da yer alacak.

Espor ile ilgili gelişmeleri güncel olarak takip edebilmek için 5Mid ile kalın!

İlginizi çekebilecek diğer haberler:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir