NASR Esports, Üst Koridoru Bong ile Yollarını Ayırdı League of Legends League of Legends Haberleri mix

NASR Esports, Üst Koridoru Bong ile Yollarını Ayırdı

Şampiyonluk ligi takımlarından NASR Esports, üst koridor oyuncusu Cho “Bong” Bo-woong ile yollarını ayırdığını duyurdu. Bong geçtiğimiz yaz mevsiminde takıma katılmıştı.

Yükselen Yıldız Bong

Kariyerinin henüz başlarında olan Bong’un ilk durağı Kore yerel takımları oldu. KeG 2021’de KeG Daejeon ile şampiyonluk yaşayan oyuncu sonrasında LCK Akademi takımlarından Spear Gaming’in yolunu tuttu. Kore akademi liginde kendini gösteren genç yıldız adayının bir sonraki durağı Türkiye oldu. Bong, 2022 Yaz Mevsimi’nde NASR Esport formasıyla çok başarılı sonuçlara imza atsa da, yarı finalde Fenerbahçe Espor’a 3-2 kaybetti. Bong, geçtiğimiz mevsim “Mevsimin Çaylağı” ve “Mevsimin En İyi Üst Koridor Oyuncusu” ödüllerinin sahibi olmuştu.

NASR Esports neler yapıyor ?

NASR Esports ligimize Royal Youth yerine dahil olduğunda yıllar 2021’i gösteriyordu. Lige dahil olduğu ilk sezonda ekip başarılı bir grafik çizmeye başlamıştı. Normal sezonu Supermassive ve Wildcats’in arkasında 3. sırada bitiren NASR çeyrek finalde daha sonra da aynı senaryoyu yaşayacağı Fenerbahçe Espor’a 3-2 kaybetti. 2022 Yaz Mevsimi’de kış mevsimine oranla daha iddialı başlayan ekip normal sezonu Galatasaray’ın hemen arkasında ikinci sırada tamamlayarak kendini direkt yarı finale attı. Yarı finalde Galakticos karşısında zorlanmadan 3-0’la geçen NASR’ın finaldeki rakibi Galatasaray’dı. Takımca oynadıkları ilk finalde Galatasaray’a 3-0 mağlup olan NASR sezonu 2. sırada tamamladı.

NASR Esports için 2022’de de aynı senaryolar geçerliydi. Kış mevsiminde normal sezonu 3. sırada tamamlayan ekip çeyrek finalde Dark Passage karşısında sürpriz bir mağlubiyet olarak mevsimi sonlandırdı. NASR Esports için 2022 Yaz Mevsimi peri masalı şeklinde başladı. Arka arkaya aldığı galibiyetlerle şampiyonluk havasına giren ekip normal sezondaki ilk ve tek yenilgisini 9. haftada Beşiktaş Espor karşısında aldı. 17 galibiyet 1 mağlubiyet ile kendini play off yarı finaline atan NASR’ın rakibi tekrardan Fenerbahçe Espor’du. 5 maçlık harika bir seri sonunda gülen taraf FB Espor olunca NASR için peri masalı erken bitmişti.

Yeni Yapılanma Sinyalleri

Ekip geçtiğimiz sezonu üst koridorda Bong, ormanda Chieftain, orta koridorda Bolulu, alt koridorda Ellam ve Fleshy beşlisiyle tamamlamıştı. Dominant bir normal sezonun ardından yarı finalde kaybeden ekip yeni sezonda farklı takımlarla anlaşmaya başladı. Bolulu ve Fleshy Amerika’nın yolunu tutarken, Chieftain Latin Amerika ligi LLA takımlarından All Knights’a transfer oldu.

administrator
çok oynar bazen yazar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir