mix

s1mple yayın sırasında Fortnite: Battle Royale oynadı

21 yaşındaki Ukraynalı profesyonel CS:GO oyuncusu Oleksandr “s1mple” Kostyliev, 25 Mayıslı Twitch yayınında Fortnite: Battle Royale oynadı. Ve ortaya komik sahneler çıktı.

Ukraynalı profesyonel oyuncu s1mple genel olarak CS:GO‘un en iyi oyuncusu olarak biliniyor. Şu an Natus Vincere takımında ‘AWPer‘ rolünde oynuyor. 6 yıldır profesyonel arenada mücadele eden 21 yaşındaki CS:GO oyuncusu, şimdiden espor turnuvalarından yarım milyon doların üzerinde para kazanmış durumda.

Tecrübeli oyuncu da pek çok profesyonel oyuncu gibi aynı zamanda Twitch üzerinden seyrek de olsa yayınlar açıyor. Bu yayınlar sırasında genellikle CS:GO’yu ‘öğretici’ bir şekilde oynayan oyuncu, arada sırada da olsa başka oyunlar da oynuyor. Ünlü oyuncu, 26 Mayıs tarihli yayınında, hayranlarının isteği doğrultusunda bu sefer Fortnite: Battle Royale oynadı. Ve gayet de iyi oynadı. Öncesinde hızlandırılmış eğitim alan tecrübeli oyuncu, sonrasında squad olarak oynadığı elde birinci olmayı başardı. Oyuncu böylelikle biraz zaman tanınsa her oyunda en iyilerden biri olabileceğini göstermiş oldu.

İşte söz konusu yayından birbirinden komik sahneler:

“Tamam, çocuklar, Fortnite? Fortnite oynama mı istiyorsunuz? Asla Fortnite oynamayı denemedim. Ama eğer denersem, ve çok fazla oynarsam, en iyi Fortnite oyuncusu olurum.”

Ünlü oyuncu hızlandırılmış Fortnite eğitim alıyor.

Oyuncu Fortnite’daki ilk birinciliğini ‘squad’ta kazandı.

s1mple ırkçılığa taviz vermedi

Ünlü oyuncu aynı zamanda geçtiğimiz günlerde yaptığı bir yayın sırasında, ırkçılığa taviz vermeyerek herkesin takdirini kazanmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir