DenizBank İstanbul Wildcats, Elramir ile anlaştığını duyurdu League of Legends League of Legends Haberleri mix

DenizBank İstanbul Wildcats, Elramir ile anlaştığını duyurdu

Şampiyonluk Ligi ekiplerinden DenizBank İstanbul Wildcats, yeni ormancısını duyurdu. Takım yaptığı açıklama ile Taha “Elramir” Yurdagüven’i kadrosuna kattığını açıkladı.

 

Kariyerine Oyun Hizmetleri formasıyla başlayan ormancı Yükselme Ligi’nde forma giydi. Bir mevsimde 3 ormancı değiştiren Oyun Hizmetleri Wysek, Sawyor ve Elramir’i denedi ancak VFŞL’ye yükselmeyi başaramadı. Genç ormancı Oyun Hizmetleri formasıyla Kış Mevsimi’nde play-off oynarken Yaz Mevsimi’nde hem normal sezon hem de play-off’larda yer aldı. Akademi Ligi’nin kurulmasıyla Bahçeşehir SuperMassive’e transfer olan ormancı takımıyla iki kez yarı final gördü ancak daha ilerisine gidemedi.

2020’yi Team Aurora ve Beşiktaş Espor formalarıyla geçiren ormancı tekrardan finallerin dışında kaldı. 2021’de kariyerinin en iyi yılını Fenerbahçe Espor ile geçiren Elramir, Şampiyonluk Ligi Kış Mevsim finalinde Wildcats’e 3-1 kaybedip ligi ikinci sırada tamamladı. Daha sonrasında sırasıyla Galakticos, Aurora, Beşiktaş ve tekrardan Aurora formaları giyen oyuncu, devamlılığı ve başarıyı sağlayamadı.

Oynadığı takımlarda genelde kendini gösteren ve dikkatleri üzerine çeken Elramir’in yeni yolcuğu DenizBank İstanbul Wildcats’e oldu.

İstanbul Wildcats ve Yenileri

Sezon öncesi dönemde neredeyse tüm oyuncuları ile yollarını ayıran DenizBank İstanbul Wildcats, nişancı rolüne Fenerbahçe Espor’dan BAO’yu, orta koridora ise YZN’yi transfer transfer etmişti. Takım bugün yaptığı açıklama ile ormancısını da netleştirdi.

Geride bıraktığımız 2 yılın en dominant takımı olan Wildcats, son 4 mevsimde yaşadığı 3 şampiyonluk ile adından söz ettiriyor. Takım ülke içinde ki başarısına rağmen Avrupa’da aldığı başarısız sonuçlar ile eleştirilerin odağı konumunda bulunuyor. 2021 Kış Mevsim Finali’nde Fenerbahçe Espor’u geçen ekip MSI’da 1 galibiyet 5 mağlubiyet ile gruplardan çıkamamıştı. Bir sonraki kış mevsiminde de senaryo Wildcats için değişmedi. Galatasaray Espor’u finalde yense de, MSI’a tekrardan 1 galibiyetle erken veda etti. Geçtiğimiz yaz mevsiminde Fenerbahçe karşısında belki de en zor final galibiyetlerinden birine imza atan ekip Worlds elemelerinden eli boş döndü.

 

administrator
çok oynar bazen yazar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir