mix

Lenovo, Team SoloMid’e sponsor oldu

Lenovo, Amerika’nın en büyük espor organizasyonlarından Team SoloMid ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Şirket böylelikle Kuzey Amerika’da espora yönelik ilk sponsorluk anlaşmasını yapmış oldu.

Lenovo’nun Kuzey Amerika sorumlusu Matt Zielinski, sponsorluk anlaşması sonrası yaptığı açıklamada, esporun artan izleyici sayısına dikkat çekti. Bu sebeple, Kuzey Amerika’da esporun gelişmesine katkı sunmak için veteran bir espor organizasyonuyla (TSM) anlaştıkları için heyecanlı olduğunu ifade etti.

Esporun muazzam büyüme potansiyeline inandığını da ifade eden Zielinski, TSM ile kurdukları ortaklık ile, oyuncalara kaliteli bir oyun deneyimi yaşatacaklarını belirtti.

TSM’in kurucusu ve sahibi Andy “Reginald” Dinh ise, Lenovo ile işbirliklerinin gayet basit bir sebebe dayandığını söyledi. Bilindiği üzere Lenovo, bir süredir ‘Lenovo Legion’ adıyla oyun bilgisayarları da üretiyor. Buna dikkat çeken Dinh, Lenovo’nın bu piyasaya girdiği günden itibaren sınıfında en iyisi olduğunu ifade etti.

Sponsorluk anlaşmasına göre TSM, Lenovo markasına, diğer sponsorluk anlaşmalarındaki gibi, tüm etkinliklerde yer verecek. Ayrıca marka, TSM’in ve oyuncuların sosyal medya hesaplarında ve videolarda da yer alacak.

Espor ile ilgili gelişmeleri güncel bir şekilde takip edebilmek için 5Mid ile kalın!

İlgilenebileceğiniz diğer ‘espor’ sponsorluk anlaşmalarından bazıları:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir