mix VALORANT

VCT Game Changers EMEA Qualifier Round 2 Sonuçları!

VCT Game Changers EMEA Qualifier Round 1 maç sonuçlarını haberimizde bulabilirsiniz.

VCT Game Changers EMEA elemelerinde ikinci gün tamamlandı. Birbirinden zevkli maçların oynandığı aşamada temsilcilerimiz yine son derece başarılı bir grafik çizdiler. BO3 (best of three) şeklinde oynanan maçların Türk takımları ve Türk oyunculara sahip takımlar için sonuçlar şu şekilde:

Galatasaray Espor Female 2 – 1 CpG Waifus

Ascent: Galatasaray maça üstün başlamasına rağmen rakibinin güçlü oyununa karşı koyamadı. Bununla birlikte ilk harita 13-9 CpG Waifus üstünlüğüyle sonuçlandı.

Pearl: Galatasaray başından sonuna kadar maçı domine ederek 13-5 kazandı ve seride durumu 1-1 durumuna getirdi.

Lotus: Neredeyse başa baş geçen ilk yarının ardından temsilcimiz ipleri eline alarak haritayı 13-8 ile geçti ve skoru 2-1‘e getirerek adını bir üst tura yazdırdı.

7 States S 0 – 2 MAD Lions LAURË

Fracture: 7 States haritaya çok iyi başlasa da rakibi oyundan düşmedi ve geriden gelerek Fracture haritasını 13-11‘lik skorla kapattı.

Pearl: Saldıranlar tarafında ivmeyi elinde tutan MAD Lions LAURË maç boyunca hakimiyetini sürdürdü. Seride durumu 2-0‘a getirdi ve temsilcimizi eleyerek bir üst tura yükseldi.

S4LUTE 0 – 2 Alliance Coven

Lotus: S4LUTE, maça 2-0 önde başladı fakat rakibi buna iyi reaksiyon vererek durumu kendi lehine çevirmeyi başardı. Alliance Coven haritanın üstünlüğünü ele geçirdikten sonra 13-5 ile skoru 1-0′a getirdi.

Icebox: Harita boyunca ipleri elinde bulunduran Alliance Coven, haritayı 13-6 ile geçerek temsilcimizi eledi.

FiveTales Espor 2 – 0 ROZENN

Icebox: 6-6 eşitlikle sonuçlanan ilk yarının ardından FiveTales Espor geriye düştüğü ikinci yarıda haritayı 13-7 önde kapattı.

Ascent:  FiveTales haritaya bomba gibi başlayarak skoru 12-4’e kadar getirdi. Sonrasında iyi reaksiyon veren ROZENN ekibi 12-10’luk skoru yakalamasına rağmen haritayı üstünlükle kapatamadı ve turnuvaya veda etti.

Pracsite Angels 0 – 2 WRAITH

Haven: Pracsite Angels haritaya iyi başladı ve skoru 10-4’e kadar getirmeyi başardı. Ancak sonrasında rakibinin geri dönüşüne karşı koyamayan temsilcimiz haritayı 13-10 kaybederek serilerde 1-0 geriye düştü.

Split: Çekişmeli geçen ilk yarı 6-6’lık eşitlikle sonuçlandı. Temsilcimiz tabanca roundunu kazansa da rakibine diş geçiremedi ve haritayı 13-10 geride kapatarak 2-0‘lık genel skor ile turnuvaya veda etti.

Turgutlu Belediyesi Esports Ladies 2 – 1 One Last Ride

Fracture: Harita boyunca üstünlüğü alamayan TES Ladies rakibine 13-5 yenilerek seriden geriye düştü.

Lotus: İlk haritanın tam aksine ipleri elinde tutan temsilcimiz ilk yarıyı 9-3 ile geçti. İkinci yarı ilk yarıdaki kadar iyi geçmese de TES Ladies 13-10 kazanarak seride durumu eşitledi.

Ascent: Çekişmeli geçen maçta neredeyse son anına kadar kazanan belli değildi. Ancak TES Ladies sonlara doğru arkasına aldığı rüzgarı iyi değerlendi. Rakibini 13-11 ile geçen temsilcimiz geriye düştüğü serilerde durumu 2-1‘e getirerek adını Round 3’e yazdırmayı başardı.

FUT Jeff 2 – 0 Allstars

Split: FUT Jeff, başından sonuna kadar sürdürdüğü üstün oyunuyla haritayı 13-3 ile geçti ve seride durumu 1-0‘a getirdi.

Icebox: İlk haritadaki performansını ikinci haritada da sürdüren FUT Jeff, kontrolü bir an bile elinden bırakmadı ve 13-5 ile adını bir üst tura yazdırdı.

Pcific Luie 2 – 1 Gorgless

Icebox: Haritaya istediği gibi başlayamayan Pcific Luie, 13-7 ile seride 1-0 geriye düştü.

Haven: Temsilcimiz ilk haritanın etkisinden hızlıca çıkmayı başardı. Haritanın son anına kadar heyecanın yüksek olduğu karşılaşmada gülen taraf 13-11 ile Pcific Luie oldu ve seride durumu eşitledi.

Split: Gorgless ekibinin istekli başlangıcı karşısında sakinliğini koruyan temsilcimiz savunmayı 7-5 geride kapattı. Saldıranlar tarafında rakibine üstünlüğünü hissettiren Pcific Luie 13-8 ile seride geriden gelerek kazanmayı başardı.

DenizBank Istanbul Wildcats 2 – 0 Mouseplayz

Icebox: İlk yarıyı 9-3 ile geçen Wildcats, dengeli geçen ikinci yarıda 13-8 ile kazanmayı bildi ve skoru 1-0‘a getirdi.

Split: İlk iki roundu kaybetmesine karşın temsilcimiz, maçın geri kalanında üstün bir oyun sergiledi ve 13-3‘lük skor ile rakibini turnuvanın dışına itti.

BBL Queens 2 – 0 The A Team

Pearl: Başından sonuna kadar üstünlüklerini rakibine kabul ettiren BBL Quenns, 13-6 ile gülen taraf oldu ve durumu 1-0‘a getirdi.

Split: İlk haritadaki üstünlüklerini ikinci haritaya taşıyan BBL Quenns ekibi, rakibine karşı aldığı 13-0 gibi ezici bir skorla adını bir üst tura yazdırdı.

GeeKay Esports Cherry 2 – 0 WLGaming Esports GC

Haven: Bu eşleşmede temsilcimiz jduh‘un yer aldığı GeeKay Esports Cherry ile RaiciN‘in yer aldığı WLGaming Esports GC karşı karşıya geldi. GeeKay harita boyuncu üstünlüğünü korudu ve 13-7 ile durumu 1-0‘a getirdi.

Ascent: Maça 11-1 gibi bariz bir üstünlükle başlayan Mısır ekibi, haritayı 13-4 ile kapatmayı bildi ve adını bir üst tura yazdırdı.

FOKUS Sakura 2 – 1 KAMK.GG LUMI

Lotus: Temsilcimiz rainssa‘nın yer aldığı FOKUS Sakura takımı, başından sonuna kadar ipleri elinde aldı ve 13-4 ile seride durumu 1-0‘a getirdi.

Fracture: 6-6 ile geçilen ilk yarının ardından KAMK.GG LUMI, savunmada gösterdiği net performansla 13-7 kazanarak seride durumu eşitledi.

Haven: Lotus haritasına benzer şekilde geçen Haven haritasında gülen taraf 13-4 ile temsilcimizin olduğu FOKUS Sakura oldu ve adını bir üst tura yazdırdı.

Acend Rising 2 – 0 QLASH SYRAX

Fracture: Temsilcilerimiz schnellÆ ve Lateu‘nun yer aldığı Acend Rising, haritayı 13-0 gibi ezici bir skorla tamamladı ve seride durumu 1-0‘a getirdi.

Ascent: Acend Rising saldırıyı 7-5 önde kapattı. Savunma tarafında üstün bir oyun sergileyen temsilcilerimizin takımı rakibini 13-6 yendi ve bir üst tura çıkmaya hak kazandı.

KPI Shine 2 – 0 AEX-1 Nova

Haven: Temsilcimiz Jiex‘in yer aldığı KPI Shine, son derece çekişmeli geçen maçta 7-9 geriye düştü. Ancak sonrasında kazandığı roundlarla haritayı 13-10 kazanmayı bildi ve seride durumu 1-0‘a getirdi.

Fracture: Maç boyunca üstün bir oyun oynayan temsilcimizin takımı rakibini 13-4 ile geçti ve bir üst tura çıkmayı başardı.

VCT Game Changers EMEA Qualifier Round 2‘de 16 temsilcimizin 11’i Round 3’e kalmaya hak kazandı. Round 3, 7 Nisan Perşembe günü oynanacak. Üst tura çıkmayı başaran tüm temsilcilerimizi tebrik eder, turnuvanın devamında başarılar dileriz.

 

Game Changers hakkında yaptığımız detaylı haberimize buradan ulaşabilir ve daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir