League of Legends League of Legends Haberleri

5Mid Özel: VFŞL 2020 Kış Mevsimi Team Aurora Analizi

VFŞL 2020 Kış Mevsimi öncesi temsilcilerimizi son kez gözden geçirdiğimiz serimizin son konuğu Team Aurora!

Yarı finallerin takımı olarak bilinen Team Aurora, her zaman olduğu gibi kağıt üstünde rakiplerine kıyasla daha mütevazi bir kadro yapılanmasına gitti. Neredeyse her mevsimin başında yapılan power ranking’lerde son sıralara yazılan takım bir şekilde yarı final oynamayı başardı. Yönetimin bu başarısı gerçekten takdire şayan. Bu yıl yine kağıt üstünde zayıf gözüken bir ekip kuran Aurora, biz dahil birçok taraftar tarafından power ranking’lerde en alt sıralara yazıldı. Tabii bu sadece bir tahmin, takımın şampiyon olduğunu da görebiliriz. Gelin, Team Aurora’nın kadro yapılanması ve muhtemel 2020 Kış Mevsimi senaryosuna daha yakından bakalım!

4 Türk 1 Yabancı

Team Aurora, 2020 kadrosu için orta koridora Hollandalı Kruimel’i transfer etti ve çevresine 4 Türk aldı. Takımın Habubu’yu transfer edeceği konuşuluyordu ancak oyuncunun ceza almasıyla bu ihtimal gerçekleşmedi. Madly, Elramir, Rhioni ve Algos tecrübe bakımından çok üst seviyede değiller. Orta koridor Kruimel de bir süredir Avrupa’nın yerel liglerinde forma giyiyordu. Hollandalı isim hakkında şimdiden yorum yapmak doğru olmaz. Bu takımın Korean Kid’i çıkardığını da gördük. Aurora’nın bu konuda şakası yok.

Alt Koridor

Daha önce sadece bir mevsim Akademi Ligi’nde mücadele etmiş olan Rhioni ve İstanbul Wildcats’ten ayrılan Algos, sağlam bir alt koridor ikilisi gibi gözükmüyor. Tabii bu, ikilinin kötü oyuncular olduğu anlamına gelmiyor. Sadece kağıt üstünde diğer takımların alt koridorlarından bir tık zayıf duruyorlar. Aurora formasıyla mükemmel bir uyum yakalayıp kariyerlerinin en iyi performansını da sergileyebilirler. Bunu ligin açılışıyla göreceğiz.

Galibiyet Koşulu

Alt ve orta koridorun sergileyeceği performans çok kritik olacak gibi gözüküyor. Madly geçtiğimiz sezon iyi performanslar sergiledi ancak herhangi bir maçı ağır taşıdığını hatırlamıyoruz. Elramir de daha çok görev adamı rolünde iyi işler çıkartan bir oyuncu. Bu yüzden Kruimel ve Rhioni’nin performansları, Aurora’nın sezon sonunda yerinin belirlenmesinde en etkili nokta olacaktır. Team Aurora’dan sürpriz galibiyetler beklemiyor değiliz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir