behzat_c_Chp_erdal_besikcioglu Gündem

CHP’de Behzat Ç Krizi | Erdal Beşikçioğlu

Erdal Beşikçioğlu, CHP’nin Ankara Etimesgut Belediye Başkan Adayı Oldu

Ankara – Tiyatro ve sinema dünyasının usta ismi Erdal Beşikçioğlu, siyasi alana adım atarak CHP’nin Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı oldu.
Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yönetim Kurulu’nun (MYK) toplantısında alınan karar, Parti Meclisi’nin bugün saat 19.00’da yapılacak toplantısında görüşülecek.

Mansur Yavaş İtiraz Etti

‘Behzat Ç’ ismiyle tanınan Beşikçioğlu’nun Etimesgut Belediye Başkan adayı olarak önerilmesine gelen itirazlardan birinin de Mansur Yavaş tarafından geldiği söyleniyor.
Oda TV’nin yaptığı habere göre Mansur Yavaş bu kararı hiç olumlu karşılamadı ve MYK’ya itiraz etti. Habere göre Yavaş’ın önerisi İyi Parti’den istifa eden Mesut Özarslan.

Sürpriz Aday Kamuoyunda Büyük İlgi Gördü

Erdal Beşikçioğlu, özellikle ‘Behzat Ç.’ karakteriyle tanınan başarılı bir oyuncu. Sanat dünyasındaki uzun yıllara dayanan kariyeri boyunca birçok önemli ödüle layık görüldü. 1970 yılında Ankara’da doğan Beşikçioğlu, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan mezun oldu ve birçok tiyatro, sinema ve televizyon projesinde yer aldı.

CHP’nin bu sürpriz aday tercihi, siyasi çevrelerde ve kamuoyunda büyük ilgi gördü.

Erdal Beşikçioğlu’nun adaylığı, sanat dünyasından siyaset sahnesine geçiş yapan önemli isimler arasına katılmasını sağladı. Etimesgut için vaat ettiği projeler ve vizyonunun detayları, önümüzdeki günlerde netleşecek.

Erdal Beşikçioğlu’nun adaylığı, özellikle sanat ve kültür alanında gösterdiği başarılardan sonra, siyaset sahnesine yeni bir soluk getireceği yönünde yorumlar yapılmakta. Kamuoyu, Beşikçioğlu’nun siyasi alandaki performansını ve Etimesgut için sunacağı projeleri merakla bekliyor.

 

Erdal Beşikçioğlu Ödülleri


Yıl Ödül Kategori Yapım
2009 Baykal Saran Tiyatro Ödülü En İyi Erkek Oyuncu Bir Delinin Hatıra Defteri
2011 Antalya Altın Portakal Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm
2012 Antalya Televizyon Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir