Fnatic, 2023 LEC Kadrosunu Duyurdu League of Legends League of Legends Haberleri mix

Fnatic, 2023 LEC Kadrosunu Duyurdu

LEC takımlarından Fnatic, 2023 sezonu kadrosunu duyurdu. Kuzeyin Kralı lakaplı efsanevi oyuncu Martin “Rekkles” Larsson yuvasına geri döndü.

Geri Dönmek Güzel

2012 yılında profesyonel kariyerine başlayan Rekkles, Batı dünyasının en ünlü nişancılarından birisi. Kariyerinin başından itibaren 2 kez Fnatic’den ayrılan oyuncu 2015 sezonunda Alliance/Elements forması, 2021’de G2, 2022’de Karmine Corp forması giymişti. Kral 2 yıl aranın ardından tekrar Fnatic’e geri döndü. İsmi takım ile özdeşleşen ender oyunculardan birisi olan Rekkles, yaptığı açıklamada “Geri dönmek güzel” dedi

16 yaşında Fnatic’e katıldığından beri her geçen mevsim performansını yükselten başarılı nişancı, şu anda zirvede yer alıyor. 2017 Yaz Mevsimi’nde Fnatic’in asıl taşıyıcısı rolünü üstlenen oyuncu, ne yazık ki mevsim finallerinde yarı finalde elenmişti. Yine de Worlds 2017’de yer alan Fnatic, B grubunda Longzhu, Gigabyte Marines ve Immortals ile gruptan çıkma mücadelesi verdi. İlk hafta hiçbir varlık gösteremeyen ekip, ikinci hafta çıktığı tüm maçları kazanarak adeta tarih yazdı ve 0-3’ten geri gelerek gruptan çıkan ilk takım oldu. 2018’de Dünya Şampiyonası’nda final gören Rekkles, aradığı Dünya Şampiyonluğu’nu bir türlü yakalayamadı. 2021 Fnatic’in ezeli rakibi G2’ya transfer olan süperstar burada beklentilerin altında kaldı. 2022’yi Fransız organizasyonu Karmine Corp’da geçiren Rekkles yılın sonunda yuvasına geri döndü.

Fnatic Eski Günlerine Geri Döner mi ?

Espor denilince akla ilk gelen takımlardan biri olan Fnatic pek çok oyunda olduğu gibi League of Legends’da da daima zirveyi hedefleyen bir oluşum oldu. Kurulduğu günden bu yana Avrupa’nın üst basamaklarında yer alan ekip geçtiğimiz 4 senede şampiyonluk yaşamadı. En son 2018 Yaz Mevsimi’nde şampiyonluk yaşayan ekip 2023’e iddialı bir kadro ile geliyor.

Fnatic alt koridorda Rekkles’ın yanına Rúben “rhuckz” Barbosa’yı transfer etti. Kariyerine 2016’da başlayan destek oyuncusu bir süre Brezilya’da forma giydi. Daha sonra Fnatic’in alt oluşumu Fnatic Rising formasıyla kendini gösteren oyuncu 2023 yılı kış mevsimi için ana kadronun yolunu tuttu. Fnatic koç olarak Gonçalo “Crusher” Brandão ve Aleksi “Hiiva” Kaikkonen’i getirdi.

2023 Fnatic Kadrosu

Üst Koridor: Martin “Wunder” Hansen

Orman: Iván “Razork” Martín

Orta Koridor: Marek “Humanoid” Brázda

Nişancı: Martin “Rekkles” Larsson

Destek: Rúben “rhuckz” Barbosa

 

Türkiye’nin tanınmış espor organizasyonlarından olan FUT Esports, LoL Sahnesine Adım Attı

administrator
çok oynar bazen yazar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir