Stygian'ın geliştiricilerinden yeni oyun: Cats and the Other Lives mix

Stygian’ın geliştiricilerinden yeni oyun: Cats and the Other Lives

Stygian: Reign of the Old Ones’ın geliştiricisi olan Cultic Games’ten yeni bir oyun geliyor. Oyunun ismi Cats and the Other Lives.

Türk oyun sektöründe, geçtiğimiz seneçıkardıkları Stygian: Reign of the Old Ones yapımı ile seslerini duyuran Cultic Games, yeni bir yapım ile karşımıza çıkıyor. Bize anlatacakları hikayeyi bir kedinin gözünden deneyim edeceğimiz oyun, Cats and the Oher Lives ismi ile çıkış yapacak.

Oyun ile ilgili şimdilik çok bir bilgimiz yok. Yapımın Steam sayfasında oyun şöyle açıklanıyor:

  “Büyükbabaları Bernard’ın vefatı üzerine, Mason ailesinin geri kalan üyeleri bir kez daha çocukluklarının geçtiği eve dönerler.

Evin kedisi Aspen olarak, oyuncu, gizemli Mason ailesinin umutlarına, hayal kırıklıklarına ve pişmanlıklarına dokunurken, on yıllara uzanan bir hikâyeyi deneyimleme şansı bulacaktır.

Oyun, basit ve içgüdüsel bir oynanışı olan point and click tarzını benimserken, dünyanın çeşitli yerlerindeki ev kedilerinin davranışları etrafında şekillenen dizayn elementlerini ön plana çıkarmaktadır.

Kedi sadece bir tanık mıdır? Yoksa hayatlarımızda bizim zannettiğimizden çok daha gizemli bir rol mü oynamaktadır?”

Cats and the Other Lives hakkındaki bilgimiz neredeyse bu yazıdan ibaret. Çıkışı için bir tarih verilmeyen, sadece 2021 yılını gösteren yapımın Steam sayfasına şuradan ulaşabilirsiniz.

Oyunun geliştiricileri Cultic Games, isimlerini Stygian: Reign olf the Old Ones oyunu ile duyurdu. Lovecraft temalı bu rol yapma oyunu, gerek sanat tasarımı ile gerekse başarılı diyalogları ile Türk oyun basını tarafından oldukça beğenildi. 60 Türk Lirasına satılan oyunun Steam sayfasına şuradan ulaşabilirsiniz.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir