League of Legends League of Legends Haberleri

2015 Avrupa LCS Bahar Mevsim Finalleri Madrid’de!

2015 Avrupa LCS Bahar Mevsimi Finalleri’ne çok az bir zaman kala organizasyonun hangi şehirde yapılacağı da belli oldu. Riot Games’den yapılan açıklamaya göre organizasyonun yapılacağı şehir Madrid olarak açıklandı.

Bahar Finalleri 18-19 Nisan tarihlerinde Madrid’de, Palacio Vistalegre’de düzenlenecek canlı etkinlikle oyuncuların huzurunda gerçekleştirilecek.

Birbirinden güzel maçlara evsahipliği yapacak olan İspanya’nın başkentinde heyecan bir an olsun dinmeyecek. 9 haftalık lig maratonun ardından 2015 bahar mevsimi şampiyonunun belirleneceği finallerde, takımlar Dünya Şampiyonası’na uzanan yolda avantaj yakalamaya çalışacaklar. Bahar mevsimini birincilikle bitiren takım, Mayıs’ta Florida’da düzenlenecek Sezon Ortası Özel Turnuvası’nda (MSI) Avrupa’yı temsil etme hakkını da elde edecek. Ayrıca dünya şampiyonasına katılabilmek için şampiyonluk puanı da kazanmış olacaklar.

Riot games 2014 All Star organizasyonunu Fransa’da düzenlemiş, ve 2015 dünya şampiyonasının da Avrupa gerçekleştirileceğini açıklamıştı. Resmi stüdyolarının Berlin’de bulunmasına rağmen bahar mevsim finallerini İspanya’da düzenleyecek olan Riot Games, Avrupalı oyuncuların kalbini kazanmış gibi gözüküyor.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir